Den kommunikativa HR-ledaren – HRbloggen.se

kommunikativ HR-chef

Den kommunikativa HR-ledaren
– konsten att vara tydlig i förändring

FRUKOSTWORKSHOP 11 FEBRUARI 2016 | CLARION HOTEL STOCKHOLM (SKANSTULL)

*** FULLBOKAT! ***

HR behöver bli tydligare i sin kommunikation för att kunna genomföra framgångsrika förändringar, få gehör för sina idéer i ledningen och coacha organisationens chefer på bästa sätt. Välkommen till en workshop där du får veta hur!

Under förändring är tydlighet en avgörande framgångsfaktor, visar ny forskning. Inte bara för att få alla medarbetare med på tåget, utan också för att du som HR-ledare ska vinna chefernas förtroende och få gehör hos högsta ledningen.

Under vår kostnadsfria workshop får du veta mer om hur du kan använda det tydliga ledarskapet som verktyg för en lyckad förändringsprocess. HR-bloggens grundare Annika Ahnlund samtalar med ledarexpert Alexander Holmberg om HR:s specifika utmaningar och om kommunikation som nyckeln till framgång. Du får också chans att utbyta erfarenheter med andra som arbetar med HR.

Bland hittills anmälda deltagare: H&M, Swedbank, Polisen, Attendo, Svevia, LRF, Clas Ohlson, Tieto, Svensk Handel, Strängbetong, Atrium Ljungberg och Handelsbanken Finans.

Varmt välkommen!

P.S. Varför kallar vi det för workshop? Det är ingen föreläsning. Det är ingen utbildning. Det är ingen självutvecklingsstund. Det är alltihop. Därför kallar vi det för workshop.

det tydliga ledarskapet - tiger

Läs mer om Det tydliga ledarskapet »

Medverkande

ALEXANDER HOLMBERG, Ledarbildarna

Alexander Holmberg, LedarbildarnaAlexander Holmberg är ledarexpert och kommunikationscoach med målet att göra svåra saker mindre svåra och att lyfta fram det enkla. Han coachar såväl individer som olika organisationer till att kommunicera på ett inkännande och tydligt sätt.

Alexander är även författare till boken ”Det tydliga ledarskapet” och har gjort sig känd genom många års utveckling av svenska ledare genom bl a tidningen Chef och i många ledarprogram för svenska företag. Han har på sistone också medverkat i SVT:s program Gomorron Sverige. Var beredd på energi och tydlighet!

ANNIKA AHNLUND, HRbloggen.se

Annika Ahnlund, HRbloggen.se
Annika Ahnlund
är grundare och redaktör för HRbloggen.se. I botten är hon både personal/beteendevetare och marknadsförare med över två decenniers erfarenhet av att jobba med kommunikation.

I rollen som HR-expert syns Annika ofta i debatten och uttalar sig i medier som Metro, tidningen Chef, Personal & Ledarskap, Expressen och VD-tidningen. Annika anlitas även som föreläsare, utbildare och moderator.

Tid
Torsdagen den 11 februari klockan 8.00 – 9.30.

Plats
Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, Södermalm, Stockholm. T-bana Skanstull. Hitta hit » Observera ny lokal på grund av det stora intresset!

För vem?
Workshopen riktar sig till dig som leder en HR-funktion, är personalansvarig och/eller som har till uppgift att stödja organisationens chefer.

OBS! På grund av begränsat antal platser, kan vi bara ta emot anmälningar från er som är yrkesverksamma inom en HR-organisation. Max två deltagare från samma företag.

Pris och anmälningsvillkor
Workshopen är gratis och vi bjuder på frukost. Men om du bokar in dig och sedan struntar i att komma, så fakturerar vi 500:- i no show-avgift som kompensation för administration och mackor som vi måste slänga.

Mer info?
Kontakta Annika Ahnlund på telefon 0708-12 99 01 eller mejl annika@hrbloggen.se.

Detta seminarium är nu fullbokat och går inte längre att anmäla sig till.
Hör av dig till oss om du vill skriva upp dig på reservlista!


ANMÄL DIG HÄR »

Meny