Partners – HRbloggen.se

Våra partners

Läs gärna mer om våra utvalda samarbetspartners och vad de erbjuder HR. Tack vare deras stöd kan vi fortsätta bjuda er på gratis läsning inom HR och ledarskap.

Intresserad av att samarbeta med HR-bloggen och synas här? Läs mer under Annonsera eller mejla oss så kontaktar vi dig.

Please pay a little attention to our selected partners and their offers. Thanks to their support, we are able to continue offering free articles within HR and leadership. Interested in sponsoring our blog and getting promoted here? Send us an e-mail and we will contact you.


quinyx-logo

Smart schemaläggning och bemanningsplanering med Quinyx

Quinyx grundades 2005 av Erik Fjellborg när han sommarjobbade på McDonald’s. Han insåg att cheferna ägnade mycket tid åt att administrera scheman, och skapade då ett webbaserat system där medarbetarna själva kunde få en överblick över sina scheman och byta arbetspass med varandra.

Quinyx kombinerar kraftfulla planerings- och prognosverktyg med tidredovisning, kommunikation och interaktion, med målet att få företag och dess medarbetare att växa. Idag hjälper Quinyx stora och medelstora företag att spara tid och pengar, öka sin produktivitet samt öka sina medarbetares engagemang.

Se hur vi kan hjälpa er på vår hemsida »

Jobmatch - logo
Engagerade medarbetare genom personlig insikt

JobMatch hjälper verksamheter att rekrytera och utveckla chefer och medarbetare med hjälp av arbetspsykologiska tester. Vårt kompletta testsystem omfattar allt ifrån kortare screeningtester till karriärtest, teamprofiler och djupgående personlighetstest samt logik- och begåvningstest. Vi tror att människor blir engagerade och tar ansvar i samma grad som de matchar de arbetssätt och utmaningar som deras tjänst kräver.

JobMatch testsystem är världsledande vad gäller träffsäkerhet och JobMatch Talent-testet har vetenskapligt dokumenterat bäst förmåga att förutse arbetsprestation jämfört med andra tester på marknaden. Läs mer här »


Boardon - logo

Ger dina nyanställda en flygande start

Boardon är ett svenskt EdTech företag som hjälper dig att ge dina nyanställda en bra introduktionsupplevelse direkt i mobilen.

Med Boardon är det lätt att sätta ihop olika lärinnehåll, placera ut dessa i en introduktionsplan samt skicka ut inbjudningar via SMS eller e-post.

Du skapar enkelt en skräddarsydd onboarding-webbplats med ditt företags logotyp och färger. Du kan prova utan köpkrav och få full tillgång till hela Boardon-lösningen. Gratiskontot ger dig 1 aktiv användare utan tidsbegränsning. Du är igång på nolltid.

Läs mer här »

Inhouse People Management - logo
Vi utvecklar organisationer utifrån våra uppdragsgivares affärsmål

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi riktar oss mot branscher inom kommunikation, ekonomi, business services och HR. Alla som arbetar på Inhouse har också varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Bolaget grundades 1996 och har idag cirka 40 anställda i Stockholm och Göteborg samt över 300 konsulter i uthyrningsuppdrag.

För mer information om Inhouse, besök gärna inhouse.se »


Referenstagning.se - logo

Digital referenstagning

Referenstagning.se är en molnbaserad tjänst för trygg och säker digital referenstagning. Med hjälp av snabba och digitaliserade processer med stöd av teknisk funktionalitet underlättar referenstagning.se själva referenstagningsprocessen för arbetsgivare, referensgivare och kandidater, samtidigt som vi skapar en säker process och trygg miljö för hantering av personuppgifter.

Läs mer på vår hemsida »

Scandinavian Recruitment Intelligence - logo
Det är alltid bäst att veta.

Vi tror att viktig förståelse om kandidaten sker genom objektiva bakgrundskontroller. Dessa skapar goda förutsättningar för en bättre och mer transparent dialog. Detta tänker vi, leder till en mer framgångsrik rekrytering, en god och långsiktig relation och ger dessutom kandidaten god insyn i hela processen.

Vi är ett konsultbolag specialiserade på risk och säkerhetsrådgivning. Med erfarenheter från Polismyndigheten, Försvarsmakten och rekryteringsbranschen arbetar vi bland annat med bakgrundskontroller, säkerhetsprövningsintervjuer, digital referenstagning, Chef- och HR-utbildning och riskbedömning.

Läs mer på vår hemsida »

TRR - logo
Vi öppnar dörrar till framtidens arbetsliv.

TRR Trygghetsrådet stöttar uppsagda tjänstemän till nytt jobb. Våra tjänster ingår i kollektivavtalet mellan Svenskt Näringsliv och PTK, vilket betyder att det är förbetalt för dig som är ansluten.

Vi erbjuder även stöd till dig som är chef eller arbetar inom HR vid en omställningssituation. När företaget drar ner är det viktigt att göra på rätt sätt.

När du behöver rekrytera ny personal kan du hitta erfarna kandidater via TRR Matchning – helt kostnadsfritt.

Läs mer på TRR.se. Eller ring oss på 020-877 877.

CatalystOne - logo
Engagerande arbetsplatser med dedikerade medarbetare

Med ett brinnande engagemang för individen hjälper CatalystOne företag att skapa engagerande och utvecklande arbetsplatser med dedikerade medarbetare. Vi gör detta med stöd av en helhetslösning för Human Capital Management. Med ökad kvalitet, effektivitet och säkerhet i HR-data och medarbetarprocesser spenderar våra kunder mindre tid på administration och mer tid på strategisk organisationsutveckling.

Vår starka och värdebaserade företagskultur speglas tydligt i relationen med kunder och långsiktiga samarbeten. Vi är glada och ödmjukt stolta över branschens högsta betyg i kundnöjdhet år efter år.

Välkommen att läsa mer och kontakta oss! catalystone.se, E-böcker, Linkedin


Loops education - logo

Vi hjälper kommuner, skolor och företag att skapa engagerande och lättillgängliga läranderesor.

Oavsett om du är elev, företagsledare eller utvecklingsledare kan Loops guida dig genom den snåriga djungeln av information mot dina unika lärandemål. När du ansvarar för andras lärande, hjälper vi dig att kartlägga kunskapsbehov och rita ut läranderesor anpassade efter just din organisations mål och vision. Med Loops som karta och kompass skapar du enkelt effektiva utbildnings- och utvecklingsresor.

Vi på Loops Education är en dynamisk och engagerad grupp med ett gemensamt mål: att göra lärande tillgängligt för alla. Genom breda kunskaper inom teknik och pedagogik har vi byggt Loops, ett nyskapande digitalt verktyg som gör detta möjligt.

Utforska aktuell läsning inom lärande och utveckling på loopseducation.com »

Edge HR - logo
We improve HR

Du som arbetar med företagets viktigaste resurs förtjänar de bästa verktygen. På Edge HR stödjer vi varje dag tusentals företag och organisationer i att arbeta effektivt och professionellt med HR-frågor genom våra webbaserade tjänster och HR-system. Eller genom att delta i något av våra seminarier och utbildningar inom HR och arbetsrätt.

Vi har kontor i Stockholm och Borås, men våra kunder finns över hela landet – inom både privat och offentlig sektor, ideella föreningar och andra organisationer.

Läs mer på www.edgehr.se.

Talentsoft - logo
Designa den bästa upplevelseplattformen för dina medarbetare.

Talentsoft är Europas ledande leverantör av molnbaserad HR-software till Talent Management och digitalt lärande. Vårt mål är att hjälpa organisationer gå bortom den traditionella HR-agendan och skapa en kontinuerlig konversation mellan anställda, chefer och HR.

Vi vill berika talangresan för medarbetaren genom mer interaktion och stöd under karriärutvecklingen, och främja en medarbetarfokuserad tillgång till HR. Vår lösning har idag 8 miljoner användare i 130 länder och finns tillgänglig på 27 språk.

Läs mer på talentsoft.se eller ring oss på 08 – 50 51 66 66

Recruit, train and manage your human capital across the organisation

Cornerstone Ondemand (NASDAQ: CSOD) is a global leader in cloud-based learning and human capital management software. The company is pioneering solutions to help organizations realize the potential of the modern workforce. From recruitment, onboarding, training and collaboration, to performance management, compensation, succession planning, people administration and analytics, Cornerstone is designed to enable a lifetime of learning and development that is fundamental to the growth of employees and organizations.

Based in Santa Monica, California, the company’s solutions are used by more than 2,900 clients worldwide, spanning nearly 30 million users across 191 countries and 42 languages.

To learn more about Cornerstone, visit us on Twitter, Facebook and our blog.

Simployer - logo
Vi gör det enkelt att vara en god arbetsgivare.

Våra modulbaserade digitala HR-lösningar är speciellt utformade för att effektivisera interna rutiner och processer mellan medarbetare, chefer och HR. Allt för att ge verksamheter stöd i ledarskapet och optimala villkor för utveckling.

Tholin & Larsson har i mer än 40 år servat yrkespersoner inom HR, lön, skatt och moms. Vi erbjuder tjänster som håller våra kunder uppdaterade inom skatt, moms, lön och HR. Genom åren har vi utbildat hundratusentals yrkespersoner runt om i landet.

Låt oss berätta mer »
Eller besök vår hemsida »


HumaNova - logo

Företag är människor

I framgångsrika företag och organisationer samverkar det goda ledarskapet med det goda medarbetarskapet. Där råder goda relationer och en sund balans mellan organisation, grupp och individ. Och vilken roll du än har i en organisation så kan du vara en ledare – även utan ett formellt chefsansvar.

HumaNova Ledarskap erbjuder tjänster inom organisationsutveckling och personlig utveckling för ledare och medarbetare. Vi arbetar med företag och organisationer som anser att ledarskapsutveckling, teamutveckling eller personlig utveckling är en starkt bidragande faktor till framgång.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Lund och verkar över hela Sverige. För mer information, besök gärna vår hemsida »


Vi utmanar den traditionella rekryteringsbranschen

HOME of Recruitment är ett konsult- och utbildningsföretag med visionen att öka kvalitén i rekryteringsarbetet genom att stötta företagen in-house. Träffsäkra rekryteringar ger lönsammare företag, minskar diskrimineringen och ökar mångfalden på arbetsmarknaden.

Vi är ett hem för experter inom rekrytering. För företag som vill bli bättre på att rekrytera, för marknadens vassaste rekryterare samt för andra intressenter inom kompetensförsörjning.

Välkommen hem till oss »

TACK till tidigare sponsorer / THANKS to past sponsors

Aditro, Optapad, Sodexo Benefits & Rewards Services Sweden, Great place to Work, Questback, HR Manager, Vakanta, MOBLRN, PeopleProvide, Wise Professionals, Sweden HR group, Workday, Effectory International, Victus Effect, TalentSoft, Netcompetence, Max Matthiessen, Hogia PA-system, Jobinside.se

Meny