Om HRbloggen.se – HRbloggen.se

Kunskap, nyheter och stöd inom HR.

HRbloggen.se är Sveriges ledande nyhetsblogg inom human resources. Vi utbildar även HR och chefer genom seminarier och internutbildningar. Med oss som stöd kan ni agera rätt från början, hoppa över misstagen – och göra HR lönsamt.

Sveriges bästa B2B företagsbloggar 2016

Fakta om oss
  • BÄSTA HR-BLOGG OCH EN AV SVERIGES BÄSTA FÖRETAGSBLOGGAR. HRbloggen.se grundades av Annika Ahnlund i maj 2009 i syfte att sprida goda idéer inom HR och förse läsarna med kunskap, nyheter och trender inom human resources. Vid det här laget har vi omkring 7000 läsare varje vecka, varav cirka 4-5000 unika besök. I mars 2016 utnämndes HR-bloggen till en av Sveriges bästa B2B företagsbloggar, men redan 2011 uppmärksammades vi som Sveriges bästa HR-blogg.
  • FÖREGÅNGARE I SOCIALA MEDIER. Redan från början var vi mycket aktiva i sociala medier och har fortsatt vara en föregångare på detta område. Vi har exempelvis över 12.100 gillare på Facebook och drygt 3.900 följare på Twitter samt flera tusen som följer oss via LinkedIn och Instagram.
  • POPULÄRT HR-NYHETSBREV. Cirka 5.000 HR-intresserade personer har valt att prenumerera på vårt populära HR-nyhetsbrev, som mejlas ut 1-2 gånger i månaden.
  • UTBILDAR HR OCH CHEFER. Vi arrangerar både öppna seminarier och företagsanpassade internutbildningar inom heta HR-områden.
  • SYNS I DEBATTEN. HR-bloggens grundare och redaktör Annika Ahnlund är en flitig föreläsare och HR-debattör. Hon har bland annat varit tidningen Metros HR-expert, krönikör i Max Matthiessens kundtidning MM, ledarskribent i DN-bilaga om Talent Management samt medverkat i olika paneldebatter. Annika expertuttalar sig även i nyhetsmedier såsom tidningen Chef, Personal & Ledarskap, Expressen, Metro och VD-tidningen. Flera av HR-bloggens övriga skribenter är också välkända namn inom sina respektive expertområden.

Seminarier & utbildningar

Vi hjälper er att göra arbetsplatsen lika attraktiv som effektiv – och att hitta strategierna som för er närmare affärsmålet. Hur då? Jo, genom flexibla och initierade utbildningar inom områden som employer branding, strategisk HR, Talent Management och arbetsmiljö & hälsa.

Våra uppdragsgivare och seminariedeltagare återfinns hos Sveriges största börsbolag såväl som offentlig sektor och mindre företag inom vitt skilda branscher. Några av dem är Vattenfall, SEB, Göteborgs stad, AkzoNobel, Folksam, SiteTel Sweden, Region Skåne, Trygghetsrådet, Blomsterfonden, Justitiedepartementet och Inspecta Sweden. Se fler referenser här.

Annonsering

Via HRbloggen.se har du en unik möjlighet att nå den nischade målgruppen HR och personalansvariga. Vi kan erbjuda alltifrån banners och platsannonsering till sponsrade artiklar och partnerpaket. Läs mer under Annonsera »

Gästblogga eller tipsa oss

Vi är alltid på jakt efter bloggare som kan hjälpa oss att sprida goda idéer inom HR. Du måste inte vara en duktig skribent, huvudsaken är att du har värdefulla insikter att bidra med. Läs mer här »
Du får förstås också gärna tipsa oss om något vi borde skriva om.

Kontakt

Läs mer om hur du kontaktar oss »

Vår integritetspolicy

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR »

Meny