Håll dig uppdaterad inom HR!

Se till att du inte missar något: Prenumerera gratis på vårt digitala HR-nyhetsbrev så får du omvärldsbevakning och inbjudningar direkt i mailboxen. Enkelt, bekvämt och helt utan förpliktelser.

 

Fyll i formuläret nedan för att prenumerera på nyhetsbrevet. Se vår integritetspolicy under formuläret för att få veta hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontakta oss vid frågor eller funderingar.

[]
1 Step 1
För- och efternamn
Företag/Org/Lärosäte
Befattning
Ort
Eventuellt meddelande
0 /
Previous
Next


Vår integritetspolicy

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.

HRbloggen.se via bolaget HR etcetera AB, 556833-5649, värnar om din integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Eftersom vi är ett business-to-business-företag (B2B), registrerar vi bara uppgifter om dig relaterade till din yrkesroll enligt formuläret ovan (namn, e-post, befattning, företag/org/lärosäte och postadress) för att du:

  • har valt att prenumerera på vårt HR-nyhetsbrev
  • har anmält dig till något av våra seminarier
  • på annat sätt är kund eller samarbetspartner till oss

Vi registrerar alltså inte ditt personnummer eller annan information om dig som privatperson.

Vi använder endast dina personuppgifter för att kunna skicka ut vårt HR-nyhetsbrev och inbjudningar till våra olika HR-event. Vi lämnar aldrig ut din information till tredje part.

Du kan när som helst kontakta oss via info@hrbloggen.se för att avsluta din prenumeration, för att få veta eller redigera vilka uppgifter vi har om dig eller för att radera dem ur vår databas.

Meny