Utbildningskoordinator till Svenska Spel – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Svenska Spels Academy söker utbildningskoordinator

Vi söker vårt nya LMS-proffs som vill vara med och starta och driva vår Academy – för ett spelbolag och för medarbetare i världsklass.

Svenska Spel - utbildningskoordinator
Svenska Spel - logo

Jobba för en större upplevelse
Svenska Spel står starkt rustat för den nya spelmarknad som väntar 1 januari 2019. För att vässa vår konkurrenskraft ytterligare och som ett led i att värna om och utveckla vår kompetens internt kommer vi efter sommarmånaderna att starta vår Academy, med dig som utbildningskoordinator, en produktionsansvarig och en chef som lagkapten för Academy. Syftet med Academy är att:

 • Kvalitetssäkra och samordna utbildningar som våra medarbetare och konsulter behöver
 • Säkerställa uppföljning och rapportering av utbildningar som är obligatoriska och/eller har krav på certifiering.
 • Tillhandahålla systemstöd för interna utbildningar i form av kursadministration, integration med våra övriga system, utbildningskatalog mm.
 • I linje med affärsbehov, producera kvalitativa interna utbildningar i anpassade format; e-learning, mobile/nano-learning, streamad video, face-to-face sessioner etc

Tillsammans med chef för Academy och produktionsansvarig ansvarar du för att bygga och marknadsföra Academy, främst internt men även externt som en viktig pusselbit i vårt redan attraktiva employer brand. Som utbildningskoordinator ansvarar du för planering, annonsering, administration samt uppföljning av kurser och utbildningar som görs tillgängliga i systemstödet. Arbetsuppgifterna innefattar även att:

 • boka, koordinera och administrera våra chefsevent och andra fysiska möten för alla våra chefer
 • delta i delar av den digitala utbildningsproduktionen
 • administrera behörigheter i LMS
 • ta fram mallar för rapporter och statistik kring utbildningsinsatser till chefer och andra intressenter

Är du den vi söker?
Du är en doer som trivs med att själv driva ditt arbete framåt inom ramen för tydliga mål och tydliga förväntningar. Du är erkänt duktig på att etablera och underhålla goda relationer med olika intressenter på ett professionellt sätt. Du tilltalas av att sätta dig in i en verksamhet och att utifrån en förståelse för affär och affärsnytta leverera skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsinsatser. Liksom alla dina kollegor är du en nyckelspelare i det avseendet att du månar om att vara ett gott föredöme som medarbetare, leva vår värdegrund i vardagen och därmed bidra till vår kultur.

Din teoretiska och yrkesmässiga bakgrund kan vara blandad. Vi välkomnar ansökningar från kandidater som har dokumenterad erfarenhet av utbildningsadministration och av arbete i ett/flera LMS. Du har i din nuvarande och/eller tidigare roller arbetat med:

 • utbildningsadministration (bokning, upplägg av kurser mm.)
 • rapportering/uppföljning av utbildning
 • eventadministration (bokningar, förberedelser, dialog med föreläsare mm.)
 • produktion av enklare digitala utbildningar och/eller informationsinsatser

Upplev Svenska Spel
Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Visby eller Solna. Är du redo för en större upplevelse? Tveka inte att ansöka redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande, dock senast 8 juli.

Frågor om tjänsten:
Maria Z Furenmo

Frågor om rekryteringen:
Maria Mattebo Udén

Facklig kontaktperson:
Maria Schubert

ANSÖK HÄR »
Meny