Rekryteringskonsult till Badenoch & Clark – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Senior rekryterings- och searchkonsult till Badenoch & Clark i Stockholm

Brinner du för att hitta talangfulla kandidater för morgondagens behov? Hos Badenoch & Clark får du jobba med förstklassiga lösningar i ett av de snabbast växande internationella rekryteringsföretagen.

jobba hos Badenoch & Clark

Badenoch & Clark - logo

Badenoch & Clark finns representerade på 14 orter i Sverige och är drygt 50 medarbetare. Vi har verksamhet i 13 länder och har hjälpt kunder och kandidater sedan 1980 och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-bolag, världens ledande leverantör av HR-tjänster med 31 500 anställda i över 60 länder.

Sherlock Holmes + Watson = Senior rekryterings- och searchkonsult.

Sjutton vet om inte dessa herrar hade potential att 2018 bli framgångsrika rekryterings- och searchkonsulter? Tänk bara på den logiska slutledningsförmågan, uppfinningsrikedomen, intresset för detaljer och vikten av observation och en kundbas som var gräddan av dåtidens institutioner.

Nåja, det kommer vi aldrig att få veta men nog hade de en specifik talang dessa herrar med arbetsmetoder som var banbrytande.

Rekrytering idag för morgondagens behov är ett perspektiv som blir allt viktigare för många företag, särskilt med tanke på den snabba utveckling som sker inom många områden. Nya framtida krav kräver andra kompetenser och beteenden än vad vi kanske tänker oss nu. Lägg sedan till områden som mångfald, ledarskap och olika organisationsstrukturer så har du den underbara mixen som utgör vår vardag. Att finna kandidater för morgondagens behov är vårt främsta arbete och att erbjuda talangfulla kandidater dessa möjligheter en del av vår vardag.

Vi på Badenoch & Clark erbjuder förstklassiga rekryteringslösningar och med 30 års erfarenhet och tusentals tillsättningar inom privat och offentlig sektor är vi ett av de snabbast växande internationella företagen inom rekrytering. Badenoch & Clark Sverige ingår i vår Nordeuropa-region vilket innebär internationella kontakter, såväl internt som externt.

Vi träffar dig gärna i våra nya lokaler på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm för mer information om tjänsten som senior rekryteringskonsult hos oss.

Vänligen,
Robert Samuelsson, Regionchef Stockholm
Per Sävje, Senior rekryteringskonsult

Välkommen med din ansökan senast den 5 mars via badenochandclark.se, där du även finner mer information om oss. Frågor om tjänsten besvaras av Per Sävje på tel 073 – 684 72 32.

ANSÖK HÄR »
Meny