Rekryterings & Employer Branding-specialist till Epiroc – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Epiroc söker junior Rekryterings- och Employer Branding-specialist

Vill du jobba med rekrytering och employer branding i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker en framåtriktad specialist som kommer att ansvara för delar av vår rekryteringsprocess, internkommunikation och våra Employer Branding-aktiviteter.

Jobba hos Epiroc

Jobba hos EpirocEpiroc Sweden AB ansvarar för försäljning och service av Atlas Copcos gruv- och bergbrytningsutrustningar i Sverige, Danmark och Grönland. Vi är ca 170 medarbetare fördelade på åtta olika orter i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Läs mer om oss »

Som vår Rekryterings- och Employer Branding-specialist kommer du att ansvara för delar av vår rekryteringsprocess, internkommunikation och våra Employer Branding-aktiviteter.

I rekryteringsprocessen ingår främst att upprätta kravprofil, skriva annonser, annonsering i olika medier, telefonintervjuer och referenstagning. Du kommer att arbeta tätt ihop med rekryterande chefer.

Du kommer vidare att ha en viktig roll i att stärka Epirocs lokala arbetsgivarvarumärke, både strategiskt och praktiskt. Det innebär bland annat att utveckla ett samarbete med relevanta skolor och att genomföra aktiviteter för att marknadsföra Epiroc till blivande medarbetare.

En annan viktig del i tjänsten är att ansvara för vår internkommunikation, såsom vårt interna nyhetsbrev och delar av vårt intranät.

Du rapporterar till HR-chefen, men har också ett mycket nära samarbete med vår kommunikationsavdelning.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi är ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter, både i Sverige och utomlands. Vi erbjuder utbildning via vårt interna utbildningscenter. Vi erbjuder stor flexibilitet i arbetet och kontor med vacker utsikt mot Mälaren. Självklart har vi kollektivavtal med bra pensions- och försäkringsvillkor, friskvårdsbidrag och Rikskuponger (Rikskortet).

Att arbeta på Epiroc
Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Några av de uppgifter som ingår i rollen:

  • Ansvara för delar av vår rekryteringsprocess, såsom annonsering internt och externt, telefonintervjuer och referenstagning
  • Upprätta anställningsavtal och annan administration i samband med rekrytering
  • Skapa och genomföra aktiviteter för att stärka Epiroc’s lokala Employer Brand
  • Stötta Kommunikation och HR i internkommunikationsfrågor, såsom kommunikation från VD, nyhetsbrev och intranät
  • Tillsammans med Kommunikationschef skapa en internkommunikationsplan
  • Eventkoordinering vid interna event

Vem är det vi letar efter?
Vi letar efter dig som har arbetat ett par år inom HR eller Kommunikation. Du är bekväm med att ta ett stort eget ansvar och har förmåga att inge förtroende och skapa goda relationer. Du tar egna initiativ, är ansvarsfull och kan prioritera och planera ditt arbete självständigt.

Vidare är du van att använda digitala medier, då det är en viktig del i vår rekryteringsstrategi. Du samarbetar här med vår Digital Marketer. Du tycker om att skriva och kan skapa och producera innehåll på egen hand.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom HR, Media- och Kommunikation, Marknadsföring eller Ekonomi.

Placering
Tjänsten är placerad i Norsborg.

Rekryterande chef
Ann Ekman

Övrigt
Sista ansökningsdag är den 15 juli, men vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!

ANSÖK HÄR »
Meny