Rekryterare till TNG i Stockholm – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

TNG växer och söker fler rekryterare som vill jobba fördomsfritt!

tng - rekryterare
Är du ute efter ett HR-jobb inom rekrytering på ett ledande och expansivt företag inom fördomsfri rekrytering och bemanning? TNG i Stockholm söker flera nya medarbetare, bl a en affärsansvarig IT-rekryterare och hungriga kandidatansvariga som vill växa in i rollen som rekryterare. Låter det spännande? Läs mer här och sök idag!

tng-logo

TNG är den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag. Vi tänker och arbetar på nya sätt för att hjälpa våra kunder och kandidater. Nu söker vi dig som delar vårt synsätt att rekrytera objektivt och fördomsfritt. Vi har vänt på rekryteringsprocessen och utmanar våra kunder att tänka bortom det uppenbara. Tillsammans rekryterar vi på kompetens och potential, inte magkänsla eller förutfattade meningar, något som bidrar till ökad mångfald i våra kunders organisationer. Helt enkelt – vi gör det som alla snackar om. Varje dag.

Nu söker vi efter flera medarbetare som vill arbeta med rekrytering och bemanning. Vi intervjuar löpande så sök idag!

Affärsansvarig IT-rekryterare TNG IT Digital Stockholm
Vi söker nu flera rekryterare till vårt affärsområde TNG IT Digital. Här kommer du som konsultativ IT-rekryterare arbeta med vår satsning inom det digitala området, och bidra till samarbeten med många välkända och heta företag som befinner sig i en digital transformation.

Läs mer och sök här »


Kandidatansvarig TNG Stockholm
TNG Stockholm söker nu en ny kandidatansvarig som aktivt vill jobba med kandidater och våra sociala medier. I rollen som kandidatansvarig på TNG är du med i hela rekryteringsprocessen och samarbetar med våra affärsansvariga rekryterare genom att sköta dialogen med alla våra jobbsökare. Du är helt enkelt navet mellan våra kandidater och kunder.

Läs mer och sök här »


Kandidatansvarig TNG IT Digital i Stockholm
Som kandidatansvarig arbetar du tätt ihop med våra affärsansvariga rekryterare där din roll blir att säkerställa kandidatinflödet för specialistroller inom vår inriktning ”Digital utveckling”. Dina arbetsuppgifter omfattar bl a Search och kontakt med kandidater i olika sociala medier, communities och databaser, skriva och sprida platsannonser samt hålla anställningsintervjuer.

Läs mer och sök här »
Läs mer om TNG här »
Meny