HR-specialist Rekrytering till Nacka kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nacka kommun söker HR-specialist med inriktning rekrytering

Vill du jobba med rekrytering i en expansiv och spännande kommun? Då har vi arbetet för dig när vi nu söker en driven HR-specialist med inriktning rekrytering.

HRjobb-nacka-kommun

nacka-kommun_logga

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar för att skapa attraktiva enheter i framkant med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Nu har du möjligheten att få vara med och stötta chefer i att attrahera och rekrytera rätt kandidater, och bidra till att vi ska vara bäst på att vara kommun.

I rollen som HR-specialist med inriktning rekrytering ger du ett professionellt och operativt stöd till chefer i hela rekryteringsprocessen. Tillsammans med kollegor ansvarar du även för, och driver utveckling inom, området attraktiv arbetsgivare inom ramen för vårt HR-uppdrag. Vårt mål är att hela tiden arbeta proaktivt med aktiviteter för att attrahera våra olika målgrupper.

Kvalifikationer
Det krävs att du har högskoleutbildning som personalvetare eller annan likvärdig akademisk utbildning och minst fem års erfarenhet av rekrytering. För tjänsten krävs vidare att du har erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerad search. Det är önskvärt att du är certifierad inom ett testverktyg samt att du har ett stort intresse för, och erfarenhet av, arbete med employer branding.

Vi tror att du
Har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt med fokus på det uppdrag vi ska utföra. Du ser lösningar och förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv som bidrar till en ständig utveckling av våra HR-processer. En förutsättning för att lyckas i din roll som HR-specialist med inriktning rekrytering är att du är mål- och resultatinriktad, självständig och uppdaterad inom ditt ansvarsområde. Du delar vår syn på öppen kommunikation, professionellt relationsbygge och samspel som framgångs­faktorer.

Nacka kommun är en expansiv och attraktiv kommun med drygt 4 200 anställda. Vår vision är öppenhet och mångfald. Vår grundläggande värdering med förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga – samt för deras vilja att ta ansvar är ledstjärnan för ledarskapet och medarbetarskapet – och i allt arbete vi utför.

Vi ska vara bäst på att vara kommun även när vi växer – och du kan hjälpa oss i det arbetet. Inom personalenheten arbetar fem HR-specialister, en HR-strateg samt tio medarbetare inom löneprocessen.

Anställningens omfattning
Anställningen är tillsvidare och på heltid. Tillträdet till tjänsten är snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Linda Melander, Enhetschef personalenheten
Tel: 08-718 77 73

Sandra Bildsten, facklig representant
Tel: 08-718 84 63

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast: 2016-09-06. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi undanber oss externt stöd i rekryteringen, inkluderande erbjudanden om ytterligare annonsering.

ANSÖK HÄR »

Meny