HR-specialist Rekrytering till Nacka kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nacka kommun söker HR-specialist med inriktning rekrytering

Jobba med HR i Nacka kommun

Vill du jobba med rekrytering i en expansiv och spännande kommun? Nacka kommuns personalenhet förstärker sin HR-funktion och söker nu en driven HR-specialist med inriktning rekrytering.

nacka-kommun_logga

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar för att skapa attraktiva enheter i framkant med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Ditt huvudsakliga uppdrag blir därför att stötta chefer i att attrahera och rekrytera rätt kandidater så att vi kan arbeta för att bli bäst på att vara kommun. I rollen som HR-specialist med inriktning rekrytering ger du professionellt operativt stöd åt chefer i hela rekryteringsprocessen. Du kommer att ansvara för utbildning i och utveckling av rekryteringsverktyget. Tillsammans med en kollega ansvarar du även för och driver utveckling inom området attraktiv arbetsgivare inom ramen för vårt HR-uppdrag, där vi arbetar proaktivt med aktiviteter för att attrahera våra olika målgrupper.

Kvalifikationer
Det krävs att du har högskoleutbildning som personalvetare och gedigen erfarenhet av rekrytering. Det är önskvärt att du har erfarenhet från att arbeta med utbildning och utveckling av rekryteringsverktyg. Vi vill att du har ett stort intresse för och erfarenhet av employer branding.

Vi tror att du
Har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt med fokus på det uppdrag vi ska utföra. Du ser lösningar och förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv som bidrar till en ständig utveckling av våra HR-processer. En förutsättning för att lyckas i din roll som HR-specialist med inriktning rekrytering är att du är mål- och resultatinriktad, självständig och uppdaterad inom ditt ansvarsområde. Du delar vår syn på öppen kommunikation, professionellt relationsbygge och samspel som framgångs­faktorer.

Nacka kommun är en expansiv och attraktiv kommun med drygt 4 200 anställda. Vår vision är öppenhet och mångfald. Vår grundläggande värdering med förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga – samt för deras vilja att ta ansvar är ledstjärnan för ledarskapet och medarbetarskapet – och i allt arbete vi utför.

Vi ska vara bäst på att vara kommun även när vi växer och du kan hjälpa oss i det arbetet. Inom personalenheten kommer efter årsskiftet sex HR-specialister samt tio medarbetare inom löneprocessen att arbeta.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Linda Melander, Enhetschef personalenheten
Tel: 08-718 77 73

Sandra Bildsten, facklig representant
Tel: 08-718 84 63

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast: 2015-12-13. Urvalet sker löpande.

Till bemannings-, rekryteringsfirmor och säljare: Vänligen respektera att vi inför den här rekryteringen noggrant tagit ställning till och valt kanaler för arbetet att hitta vår nya kollega, varför er hjälp undanbedes i den här rekryteringen.

ANSÖK HÄR »

Meny