Rekryterare till byBrick i Stockholm – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nätverkande rekryterare med erfarenhet av employer branding

IT-konsultbolaget byBrick Development söker en driven person som kan bidra till att bygga upp en rekryteringsfunktion med fokus på nätverkande och employer branding.

byBrick-logo

byBrick Development är konsulter inom it och fokuserar på systemutveckling, integration, samarbetsverktyg och kvalitetsprocesser kopplat till Microsoftteknologi. Vi finns i Stockholm och ingår i byBrick-koncernen, som bedriver verksamhet inom operationell it, marknadskommunikation, byråverksamhet och tjänster inom management och affärsutveckling.

Vi vill att du ska bygga upp en rekryteringsfunktion som starkt fokuserar på nätverkande rekrytering och employer branding för fortsatt tillväxt och synliggörande av byBricks erbjudande till rekryter. Du är en nätverkande person och kanske har du redan idag ett starkt nätverk inom it och utvecklingsnära tjänster.

Du kommer att utveckla rekryteringsprocessen tillsammans med byBricks ledningsgrupp och själv rekrytera genom att sourca, nätverka internt- och externt samt utveckla koncept för meet-ups, andra nätverksträffar och arbetsmarknadsdagar. byBrick har högt ställda mål för fortsatt tillväxt och lönsamhet – vi har genom åren blivit tilldelade priser och utmärkelser som Gasellföretag, Superföretag och har en AAA rating enligt Soliditet.

Vi tror att du har en stark säljbakgrund som med fördel kombineras med en högskole- eller universitetsexamen inom PA eller en teknisk inriktning.

Låter det intressant?
Kontakta Jörgen Nilsson0735-290 700
eller Ludde Laarif0721-681 885

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök här »

Meny