Rekryterare till AkzoNobel – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

AkzoNobel söker Rekryterare

Vi befinner oss i en expansiv fas med stor tillväxt och söker nu två rekryterare till Sundsvall, en junior och en mer senior. Vill du vara en del av vårt team? Häng då med på vår spännande resa, där du får vara delaktig i utvecklingen – och själv växa i din roll som rekryterare!

Jobba hos AkzoNobel

Industrier över hela världen förlitar sig på vår livsviktiga kemi för att tillverka vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial och hygienartiklar. Genom våra medarbetares engagemang och vårt fokus på säkerhet, hållbarhet och öppen innovation, har vi skapat en verksamhet i världsklass och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi finns i över 80 länder runt om i världen och bland våra ledande varumärken finns bland andra Eka, Dissolvine, Trigonox, och Berol. Läs gärna mer på akzonobel.com.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar från vårt huvudsäte i Bohus och med satellit i Sunsdvall/Stockvik. Vi hanterar totalt ca 450 rekryteringar per år inkl. sommarjobbare. I Stockvik arbetar två rekryteringskonsulter som supportar våra siter i Örnsköldsvik, Alby och Stockvik. Då de valt att gå vidare i sina respektive karriärer söker vi deras ersättare. Det är ett fokus på tillväxt inom bolaget, utökning av kapaciteten på våra fabriker och därmed ett stort fokus på Integrated Supply Chain.

Vårt team inom HR/rekrytering består av åtta personer. Tre rekryterare tjänstgör i Bohus, två rekryterare, en rekryteringsadministratör, en Employer Branding Officer. Teamet rapporterar till Talent Resourcing Manager som sitter i Bohus.

”Inhouse” rekrytering arbetar med hela rekryteringsprocessen och som rekryterare behöver man förstå samtliga HR-processer. Rekryteringsuppdragen fördelas utifrån att den mer seniora konsulten tar hand om chef- och specialistrekryteringarna inom tjänstemannasidan och den mer juniora konsulten löser rekrytering av de kollektiva tjänsterna, lägre tjänstemän och sommarbemanningen. Konsulterna tillsammans rekryterar medarbetare till tjänster från operatörer till Site Chefer och hanterar många tillsättningar i parallella processer.

Vem är du?
Du har akademisk utbildning inom personal alt annan beteendevetenskaplig inriktning som vi anser vara relevant. Du har erfarenhet från rekrytering och gärna övrigt personalarbete. Vi ser med fördel att du har erfarenheter från sourcing / search / research inom rekrytering och bemanningsbranschen inom teknik-/ingenjörsområdet.

Du är van att arbeta med LinkedIn, att ”searcha” och att arbeta med sourcing. Du förstår vår arbetsmarknad och hur kan vi arbeta för att hitta våra kandidater snabbare. Du har en god känsla för marknadsföring och vilka kanaler som är aktuella för resp rekrytering. Du är kommunikativ och hanterar såväl det svenska som engelska språket väl, i tal och skrift.

Som person är du van att arbeta i ett tempo som varierar, där det emellanåt skall gå snabbt och du får ha många olika bollar i luften. Du behöver ha ett gott omdöme, enormt driv för avslut med kvalité, är självledande samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team. Du är lyhörd med hög integritet samt en god förmåga att skapa företroendefulla relationer. Du är van att jobba i processer och har ett öppet sinne för utveckling och ständiga förbättringar med ett strukturerat arbetssätt. Du har viljan att alltid ligga i framkant inom vårt expertisområde.

Du behöver körkort och tillgång till bil i tjänsten.

Tjänsterna är tillsvidare anställningar, 100% med tillsättning omgående.

Ansökan och kontakt
Du söker resp tjänst via länken nedan genom att registrera din ansökan på experis.se jobb-id-nr 471 34, där du laddar upp ditt svenska CV (inkl personligt brev). Sök gärna redan idag, då vi kan komma att intervjua redan för ansökningstiden slut. Sista ansökningsdag 5 augusti.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 – 377 20 63, eller via mail annakarin.bergqvist@se.experis.com.

ANSÖK HÄR »
Meny