Recruiter till Rituals – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Rituals söker rekryterare

Drömmer du om en bred rekryteringsroll i ett växande internationellt bolag? Som recruiter hos svenska Rituals på Östermalm får du arbeta med alltifrån strategi och employer branding till att stödja och utbilda chefer.

Jobba hos Rituals

Din roll
I denna roll ansvarar du för att skapa en framgångsrik rekryteringsstrategi och utveckla en innovativ och effektiv rekryteringsprocess/struktur för Rituals i Norden. Du stöttar olika chefer inom verksamheten i rekryteringar samt optimerar kommunikation och nätverk gentemot arbetsmarknaden. En annan viktig del av rollen är att attrahera nya talanger till Rituals genom employer branding på t.ex. sociala medier.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar att utveckla en rekryteringsstrategi/process, koordinera rekryteringar, hålla intervjuer och rådgiva chefer i rekryteringsbeslut. I rollen ingår det även att kommunicera kring Rituals varumärke i sociala medier, bygga nätverk med samarbetspartners och ge support i världsklass till kandidater. Förutom detta kommer du att få utbilda chefer i rekrytering och intervjuteknik och ta fram analyser och nyckeltal inom rekryteringsområdet.

Kvalifikationer

  • Utbildning/Examen inom relevant område
  • Minst 3 års erfarenhet av rekrytering, meriterande inom Retail
  • Erfarenhet av att arbeta med rekryteringsstrategier, sociala medier och employer branding
  • God systemvana och kunskap inom Office-paketet (särskilt Excel)
  • God kommunikationsförmåga (skriftligt och muntlig)

Du strävar efter att bli ”best in class” inom ditt område. Du är flexibel, nyfiken, orädd, kreativ och älskar att ha roligt på jobbet. Du motiveras av utmaningar och vill kontinuerligt utvecklas och förbättra saker och ting varje dag. Som person är du hands-on och energisk. Du är duktig på att inspirera, organisera, kommunicera, analysera och att arbeta strukturerat.

Vad har vi att erbjuda?
Rituals erbjuder en varierande heltidsroll i ett team med engagerade kollegor på vårt huvudkontor på Östermalm/City. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en inspirerande, trivsam och internationell miljö. Du rapporterar till vår HR-Manager i Norden. Resor ingår i tjänsten.

Våra ritualer

”Vårt mål är inte att sälja skönhet till dig, vårt mål är att du ska må bra!”
Raymond Cloosterman, CEO Rituals

Rituals vill hjälpa dig att sakta ner i ditt stressiga liv, skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta lyxvarumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som kan hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

Företaget
Rituals Cosmetics var det första varumärket i världen som kombinerade kropps- & hemprodukter i samma produktserie som till exempel ansiktskräm, parfym, te och doftljus. Vi inspireras av österländska ritualer och filosofier och lägger särskild vikt vid våra dagliga rutiner som vi förvandlar till meningsfulla ritualer. Den första Ritualsbutiken öppnade under år 2000 i Amsterdam. Vårt företag har sedan dess öppnat butiker över hela världen såsom London, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlin, Sydney och New York. Rituals finns nu i 27 länder över hela världen och har 450 butiker. Vi finns även representerade i 1450 shop-in-shops och i fyra urbana spa. Rituals växer även stort inom resesektorn och våra produkter erbjuds av 120 lyxkryssningar, flera stora flygplatser, flygbolag och många hotell.

Intresserad?
Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den vi söker ser vi fram emot din ansökan!

ANSÖK HÄR »
Meny