Projektledare inom lön till Knowit Insight – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Knowit söker projektledare inom lön

Brinner du för att förbättra samspelet mellan organisation, processer och HR/IT? Vi söker dig som har kundvärdet i fokus och vill hjälpa våra kunder att digitalisera sin lönehantering.

payroll management - Knowit

knowit insight logo

Knowit Insight är med sina nästan 300 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi nästan 300 specialiserade konsulter inom olika områden. HRM är ett av dessa, och vi vill vara bäst på allt som kan förbättra samspelet mellan organisation, processer och HR-IT.

Vi som jobbar på HRM brinner för att hjälpa verksamheter att förbättra samspelet mellan organisation, processer och HR-IT. Vi stöttar våra kunder med kravställning, processkartläggning och implementation av lön- och HR-system samt säkerställer att det finns rätt organisation och processer på plats när HR möter digitaliseringen.

Vi är stolta över att vara ledande i Sverige när det gäller oberoende rådgivning och projektledning kring system och digitala verktyg inom HR och HCM. Du kan läsa mer om vårt erbjudande inom HRM här »

Vi erbjuder dig
Som projektledare hos oss får du möjlighet att leda team genom förändringar ute hos våra kunder. Våra uppdrag kan avse bland annat behovsanalys, kravställning, och upphandlingar i samband med systeminföranden. Vi bistår också ofta med projektledning av själva systemimplementationen och förändringsledning i samband med införande av nya arbetssätt.

Våra konsulter har kundvärdet i fokus och strävar efter att hålla vägen mellan ord och handling så kort som möjligt, utan att minska på kvaliteten. Vi tror starkt på en work-life-balance där du själv har möjligheten att påverka och styra din roll och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter din utveckling och hos oss har du möjlighet att både fördjupa din kompetens inom IT, och människan bakom.

Vi är en engagerad och driven grupp som bär på stor passion och entusiasm och både stöttar, sporrar och lär av varandra. I våra trevliga lokaler mitt i stan händer det alltid något roligt!

Du känner igen dig i en eller flera av punkterna nedan:

  • Du har erfarenhet av projektledning eller själv genomfört digitaliseringsprojekt och/eller medverkat vid upphandling, inköp och införande av lönesystem
  • Det är meriterande om du har jobbat i konkreta HR/IT-projekt med fokus på lön under några år och nu vill ta nästa steg i karriären för att utveckla din kompetens inom lön, HR, management och IT
  • Du är lyhörd för kundens behov och är intresserad av hur digitaliseringen påverkar organisationer, medarbetare och ledarskap
  • Du har en god förmåga att samarbeta och skapa relationer till olika typer av människor och motiveras av kraften i att sätta teamet framför dig själv, för att tillsammans hjälpas åt att utvecklas framåt
  • Du har en god presentationsvana och har förståelse för ditt ansvar och bidrag till affären
  • Du kommunicerar professionellt i tal och skrift på svenska och även på hög nivå på engelska.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och använder oss i rekryteringsprocessen av tester för logisk-analytisk förmåga och/eller personlighet.

Placeringsort
Göteborg eller Stockholm efter överenskommelse. Eventuellt även Malmö.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan! Vi använder oss av löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Thérèse de Maré.

ANSÖK HÄR »
Meny