Personalstrateg till Nacka kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Personalstrateg till Nacka kommun

Jobba med HR i Nacka kommun

Vill du arbeta med HR i en expansiv kommun? Nacka kommuns personalenhet söker en kompetent och driven personalstrateg för ett längre vikariat.

nacka-kommun_logga

I Nacka kommun arbetar vi för att skapa attraktiva enheter i framkant – med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Inom personalenheten arbetar idag fyra personalstrateger, en HR-specialist/HR-kommunikatör samt tio medarbetare inom löneprocessen. Nu ska en av våra personalstrateger vara föräldraledig och vi söker en kompetent och driven personalstrateg till vårt team.

Arbetsbeskrivning
Det huvudsakliga ansvarsområdet i rollen som personalstrateg är att ge ett operativt stöd åt chefer inom ramen för vårt HR-uppdrag. Idag arbetar vi som generalister men det pågår ett utvecklingsarbete där du kommer att vara med och utforma hur vi kan utveckla vårt HR-uppdrag och organiseringen av det.

Du kommer att vara ett stöd åt cheferna i bland annat följande processer:

  • Kompetensförsörjning
  • Arbetsrätt inklusive facklig samverkan
  • Rehabilitering
  • Arbetsmiljö

Det här är du
Du har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt med fokus på det uppdrag vi ska utföra. Du ser lösningar och förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv och tycker om att påverka chefernas verksamheter i en positiv riktning. En förutsättning för att lyckas i din roll som personalstrateg är att du är självständig och uppdaterad inom HR-området samt att du kommunicerar öppet och tydligt med de chefer som du stöttar.

Kvalifikationer
Det krävs att du har

  • Utbildning som personalvetare
  • Dokumenterad erfarenhet av ett brett arbete inom HR
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet att ha arbetat med arbetsrätt inom offentlig sektor.

Nacka kommun har öppenhet och mångfald som vision och en grundläggande värdering som innebär att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Vi ska vara bäst på att vara kommun även när vi växer och du kan hjälpa oss i det arbetet.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Vikariat, t.o.m. 2016-12-31
Omfattning: Heltid 100 % dagtid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Linda Melander, Enhetschef
Tel: 08-718 77 73
linda.melander@nacka.se

Sandra Bildsten, facklig representant
Tel: 08-718 84 63
Sandra.bildsten@nacka.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan till vårt rekryteringsverktyg, senast 2015-10-04.

Till bemannings-, rekryteringsfirmor och säljare: Vänligen respektera att vi inför den här rekryteringen noggrant tagit ställning till och valt kanaler för arbetet att hitta vår nya kollega varför er hjälp undanbedes i den här rekryteringen.

ANSÖK HÄR »

 

Meny