Personalspecialist till Burlövs kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Burlövs kommun söker nytänkande personalspecialist

Känner du lite extra för verksamhetsnära HR-arbete? Har du en naturlig fallenhet för att skapa förtroendefulla relationer? Nu finns möjligheten att arbeta brett med HR i en kommun där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att påverka stora!

Jobba i Burlövs kommun

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Personalavdelningen finns samlad centralt på kommunledningskontoret och består av fyra personalspecialister samt personalchef . Nu söker vi en ny positiv kollega! Hos oss blir du del av en arbetsgrupp med höga ambitioner som värnar om ett gott arbetsklimat och god tillgänglighet för varandra.

Under 2017 påbörjades ett mycket spännande och innovativt kommunprojekt som nu är i full gång. I samverkan med Lomma och Kävlinge driver vi PEPP, Personligt Engagemang På Plats för ett hållbart arbetsliv, med övergripande syfte att ge ökade förutsättningar för ett hållbart arbetsliv där medarbetare och ledare är välmående och utvecklas. Projektet drivs i samarbete med Europeiska Socialfonden.

Arbetsuppgifter
Som personalspecialist i Burlövs kommun får du möjlighet att arbeta med personalfrågor inom hela personalområdet. Den lilla kommunen skapar korta beslutsvägar och ger möjlighet till stort inflytande.

Du kommer huvudsakligen att arbeta gentemot utbildnings- och kulturförvaltningen. Med din sakkunskap är du rådgivande och delaktig i processer inom arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö, rekrytering, kompetensutveckling, omorganisation med mera.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och du kommer även få möjlighet att delta i olika strategiska utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi är ett team bestående av starka individer som är framtidsorienterade, ansvarstagande och visionära. För att komplettera vårt team söker vi dig som är en handlingsorienterad realist och lagspelare.

För uppdraget behöver vi dig som är en relationsbyggare med ett stort intresse för att förstå verksamheternas behov och samtidigt föra fram HR-perspektivet. För att trivas i uppdraget tror vi att du är självgående och flexibel med förmåga att prioritera om vid förändrade förutsättningar.

Vi söker dig som har akademisk examen som personalvetare eller motsvarande utbildning vi bedömer som likvärdig.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom personalområdet och gärna inom offentlig sektor. Har du tidigare erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandling är detta meriterande.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan! Referensnummer: A783907.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande, ansök senast 2018-05-29.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning.

Kontakt
Stefan Palmér, Personalchef, 040-6256167
Facklig företrädare nås via Medborgarservice, 040-625 6000

Övrigt
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny