Personalchef till Partille kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Personalchef med framåtanda

Partille kommun söker en personalchef som vill driva arbetet med att stärka vårt arbetsgivarvarumärke. Har du den vilja, kunskap och erfarenhet som krävs?

Jobba i Partille kommun

Partille kommun - logo

Vi är på jakt efter en ny personalchef som vill driva arbetet med att stärka Partille kommuns arbetsgivarvarumärke. Du har viljan, kunskapen och erfarenheten som krävs för att driva strategiskt HR-arbete och du drivs av övertygelsen om att varje medarbetare är viktig.

Utöver det tänker vi oss att du också förstår vikten av god kommunikation och har bra koll på digitala verktyg och dess möjligheter. Det vi kan erbjuda är en kommun i framkant med ambitionen att ständigt bli bättre. Och vi vet att allt börjar med nyfikna, engagerade och kunniga medarbetare som trivs på sin arbetsplats.

Ledarskap och kultur
Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vår interna kultur bygger på värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda. 2016 drog vi igång ett omfattande ledarskapsprogram för att sätta fokus på ett modernt, närvarande och coachande ledarskap. Personalavdelningens roll i detta är att fortsätta driva arbetet framåt och erbjuda ett modernt stöd och smarta verktyg att använda i vardagen.

För att lyckas med målsättningen att bygga ett hållbart samhälle där resurser används på ett effektivt sätt, måste vi vara en organisation som ligger i framkant när det gäller digitalisering. Våra medarbetare ska arbeta i en innovativ miljö, där moderna och smarta verktyg är en självklarhet för att leverera så bra kvalitet som möjligt.

Kvalifikationer
Det viktigaste av allt är att du har viljan och drivet att ständigt hitta nya vägar för en hållbar och hälsosam organisation. Att du förstår de utmaningar vi som arbetsgivare står inför, kring bland annat kompetensförsörjningen över tid och hälsofrämjande arbetsplatser. Du är också en trygg ledare som skapar relationer och har lätt för att kommunicera och inspirera andra.

Utöver detta vill vi att du har:

  • Relevant akademisk utbildning inom personalområdet
  • Erfarenhet av övergripande arbetsrättsliga förhandlingar
  • Flera års erfarenhet som personalchef
  • Erfarenhet av budgetansvar samt insikt i hur ekonomi- och personalfrågor hänger ihop och hur frisktal, arbetsglädje och bemanningsplanering även påverkar organisationens ekonomiska resultat

Har du erfarenhet av politisk styrd verksamhet så är det bra, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsbeskrivning
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille.

Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Personalavdelningen är kommunens centrala personal- och lönefunktion med ansvar både för strategisk utveckling och operativt stöd till verksamheterna. Som personalchef har du personalansvar för avdelningen och du har det övergripande ansvaret att driva, samordna och utveckla personalfrågor inom kommunen. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Dessutom ingår du i ett nätverk av personalchefer inom Göteborgsregionens kommunalförbund, något som ger möjligheter till kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi har idag en god facklig samverkan och det är något vi värnar om även framöver.

Kontakt
Camilla Worsley, rekryterare
031-7929537, camilla.worsley@partille.se

Fackliga representanter, 031-792 10 00

Ansökan
Ansök senast 16 februari 2017 via länken nedan, referensnummer A646420.

ANSÖK HÄR »
Meny