Projektledare People Business till Coreworkers – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Projektledare People Business med passion för HR och kommunikation

Vill du vara med och skapa kommunikation som bygger starka arbetsgivarvarumärken, stolta ambassadörer och fantastiska resultat för verksamheter? Coreworkers i Stockholm söker dig!

Coreworkers - bildcollage
Coreworkers - logo

Vet du vad som driver medarbetares engagemang och skapar resultat? Vill du vara med och skapa kommunikation som bygger starka arbetsgivarvarumärken, stolta ambassadörer och fantastiska resultat för verksamheter? Då tycker vi att du ska kolla upp oss på Coreworkers. Vi letar efter fler Projektledare/People Business Advisors till vårt växande team.

Vi söker dig som har kunskap och passion för HR, business och kommunikation och vill hjälpa våra kunder att i än högre utsträckning ta tillvara på sin viktigaste tillgång – medarbetarna.

Skräddarsydda strategier och lysande idéer
Som Projektledare/People Business Advisor hos oss arbetar du nära kunderna med att utveckla deras verksamhet, varumärke och kommunikation som arbetsgivare – deras People Business. Du ansvarar för att leda arbetet med dina kunder och du projektleder spännande uppdrag inom Employer Branding, Talent Sourcing och Employee Engagement. Tillsammans med arbetsgruppen kommer du att göra analyser, ta fram strategier, lysande idéer, bärande koncept och rätt lösningar för våra kunder. Det innebär också att du alltid ska ligga steget före och aktivt arbeta med nya områden där dina kunder kan behöva vårt stöd.

Erfarenhet från större verksamheter, goda resultat och en stark konsultprofil
Du har högskoleexamen inom beteendevetenskap/HR eller motsvarande, tillsammans med flera års erfarenhet från projektledning samt arbete med HR och kommunikation i större verksamheter. Självklart har du stor insikt i och kunskap inom Talent Management och Employer Branding och kan uppvisa goda resultat på genomförda arbeten inom dessa områden. Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas är det viktigt att du har god ledarskapsförmåga och är tydlig, målfokuserad, affärsinriktad, lyhörd och engagerande. Du är en god kommunikatör, lyfter fram alla i projektgruppen och har lätt för att bygga förtroende och relationer. Du är kreativ och kan snabbt sätta dig in i en kund och dess målgrupp.

Var med och driv vårt område framåt
Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom People Business. Just nu är vi mitt i en spännande utvecklingsfas där vi växer och stärker vårt team på flera plan. Hos oss får du vara med och påverka vår resa framåt och bryta ny mark inom People Business.

Här hittar du en stark laganda, passion för människor och kommunikation och glädje över att leverera hög kvalitet. Vi värnar om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar vi engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Känns detta rätt för dig, skicka ett kort brev om dig själv och varför just du är rätt för rollen samt ditt CV till jobb@coreworkers.se. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Har du specifika frågor angående rollen är du välkommen att kontakta vår VD Fredrik Stranne fredrik.stranne@coreworkers.se

SKICKA ANSÖKAN »
Meny