Managementkonsult HRIT till Knowit Insight – HRbloggen.se

Managementkonsult inom HRIT – för dig som vill ta HR in i digitaliseringen

Har du koll på hur HR kan använda system och digitala verktyg för att kunna göra ett bra jobb? Som leverantörsoberoende HRIT-konsult hos oss hjälper du våra kunder att välja rätt lösning för att digitalisera sin verksamhet.

Jobba hos Knowit Insight

Knowit - logo symbolPå Knowit Insight hjälper vi våra kunder att digitalisera sin verksamhet och skapa en framtidssäkrad organisation. Ett av våra fokusområden är Human Resource Management, där vi sedan länge är ledande i Sverige när det gäller oberoende rådgivning och projektledning kring system och digitala verktyg för HR och lön. Vi hjälper våra kunder med kravställning, processkartläggning och implementation av HR- och lönesystem, och säkerställer att det finns rätt organisation och processer på plats när HR möter digitaliseringen.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att gå in som konsult i våra kunduppdrag och leda team bestående av dina konsultkollegor, kundens personal och andra konsulter i olika konstellationer. Uppdragen kan gälla bland annat förstudier, upphandlingar och systeminföranden.

För oss är inställning viktigt, vi ser därför att du uppskattar värdet i att leverera det bästa för kundens unika situation. Det faller sig naturligt för dig att hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter och du tvekar inte att kontakta nya och gamla kontakter när du ser att de behöver vår hjälp.

Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt intresse för teknik och människa, och att använda din analys- och problemlösningsförmåga. Vi tror starkt på en work-life-balance, där du själv har möjligheten att påverka och styra din roll och dina arbetsuppgifter. Vi har KIKUP, Knowit Insights konsultvecklingsprogram, där alla konsulter får möjlighet till kompetensutveckling, och det händer alltid något roligt i våra lokaler mitt i stan. En självklarhet för oss är att du vill vara med och påverka bolaget och vår affärsutveckling!

Din profil
Vi ser att du har jobbat i konkreta HR/IT-projekt under några år och nu vill ta nästa steg i karriären för att utveckla din kompetens inom HR, management och IT. Det är meriterande om du själv genomfört digitaliseringsprojekt för HR och/eller medverkat vid upphandling, inköp och införande av system.

Du har ett lösningsfokuserat tankesätt och är insatt i hur digitaliseringen påverkar organisationer, medarbetare och ledarskap. Du är en lagspelare och förstår kraften i att sätta teamet framför dig själv för att tillsammans hjälpas åt och utvecklas framåt, både internt som externt.

För att lyckas i rollen behöver du även kunna prata och skriva svenska på en professionell nivå, engelska på hög nivå, god presentationsvana, samt ha en säljvana och kunna ge konkreta exempel på tidigare leveranser.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och använder oss i rekryteringsprocessen av tester för logisk-analytisk förmåga och/eller personlighet.

Placeringsort
Göteborg eller Stockholm efter överenskommelse. Eventuellt även Malmö.

Ansökan
Ansök via länken nedan, rekrytering sker löpande.

Henrik Ladström - Knowit InsightLäs gärna mer om tjänsten i separat artikel på HR-bloggen. Undrar du något går det bra att mejla Henrik Ladström.

ANSÖK HÄR »
Meny