HR Business Partner till Väderstad – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Väderstad söker en HR Business Partner

Trivs du i en bred HR-roll där du får ta stort eget ansvar? Gillar du pulsen i ett tillverkande företag som ständigt utvecklas? Då kan du vara vår nya HR Business Partner!

Jobba hos Väderstad
Väderstad - logo
VÄDERSTAD är ledande inom jordbearbetning och sådd. Väderstads lantbruksmaskiner har en lång tradition av hög kvalitet och effektivitet. Företaget är representerat i 40 länder och har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Företaget verkar till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med produktutveckling och produktion ligger i Väderstad. Väderstad-gruppen har cirka 1 200 medarbetare och omsatte 2.2 miljarder SEK under 2016. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008. Läs mer på www.vaderstad.com.

Trivs du i en bred HR roll där du får ta stort eget ansvar? Gillar du pulsen i ett tillverkande företag som ständigt utvecklas? Bra! Då kan du vara vår nya HR Business Partner med placering i Mjölby kommun i Östergötland.

På Väderstad är vi mycket stolta över att ha nått en position, där vi idag är en global leverantör av högeffektiva jordbruksmaskiner. Med fokus på ständig utveckling av vårt erbjudande skapar vi värde för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Vi gör det tillsammans med våra medarbetare och här finns gott om möjligheter för alla som har nyfikenheten, intresset och lusten att växa med oss.

Som HR Business Partner kan du se fram emot omväxlande och fartfyllda arbetsdagar. Du arbetar både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare i organisationen. Du bidrar aktivt till utveckling av rutiner och processer inom hela HR-området och är ett viktigt stöd och bollplank till våra chefer i verksamheten. Dina interna kontaktytor spänner över hela bolaget och du har också tät kontakt med skolor, företagshälsovård och övriga samarbetspartners.

Vi vill jobba med dig som vet vad ett aktivt HR-arbete innebär i ett tillverkande bolag av betydande storlek. Vi vill att du har en akademisk utbildningsgrund att stå på inom PA/HR och det är en merit om du är specialiserad mot arbetsrätt, kompetensutveckling eller rekrytering. Du har erfarenhet av förhandlingsarbete och känner dig trygg med att hantera svåra samtal och personalärenden.

Som kollega hos oss kommer du att märka att vi är en lösningsorienterad och snabbfotad organisation. Du är aldrig ensam i ditt arbete, utan ingår i ett sammansvetsat team som månar om varandra. Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera. Hos oss trivs du som motiveras av utveckling – och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position, som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via länken nedan, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 25 november.

ANSÖK HÄR »
Meny