HR Business Partner till Leine Linde – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Leine & Linde söker HR Business Partner

Är du affärsdriven och drömmer om att jobba med HR i ett globalt företag med stark tillväxt? Som HRBP hos Leine Linde i Strängnäs får du en mycket viktig roll i företagets HR-arbete, både när det gäller det strategiska och dagliga arbetet.

Jobba hos Leine Linde

Leine Linde - logo

Leine & Linde AB med 150 anställda, utvecklar och tillverkar robusta pulsgivare, sensorer och systemelektronik för positions- och hastighetsåterkoppling inom industriell automation. Företaget har en aktiv global närvaro på alla världens kontinenter genom lokala kontor och representanter. Huvudkontoret ligger i Strängnäs. Läs mer på www.leinelinde.se

Leine Linde är ett bolag med en betydande tillväxt i bagaget. Med ett urstarkt varumärke och marknadsledande produkter i en global affär laddar vi för att fortsätta utveckla bolaget. Vi ser fram emot att hitta någon som kan leverera i vår organisation präglad av affärsdriv och prestigelöshet. Välkommen till oss på Leine Linde! Rekryteringen utförs i samarbete med Experis Eskilstuna.

Vad innebär rollen som HR Business Partner?
En helt ny spännande befattning på Leine Linde där du kommer få en mycket viktig roll i företagets HR-arbete, både när det gäller det strategiska och dagliga arbetet. Det är viktigt att du har förståelse för vad som driver företagets affär och har ett affärstänk i ditt HR-arbete. Som chefstöd har du ett nära samarbete med de olika cheferna och stödjer dem i deras arbete.

Du kommer att se över, utveckla och förenkla processer inom HR och arbetsmiljö, så att alla jobbar systematiskt och nyckeltal förbättras. En del nya processer kommer att tas fram i samarbete med moderbolaget i Tyskland som du också rapporterar till.

Anställningen kommer att vara en tillsvidareanställning och du blir anställd direkt hos Leine Linde. Du kommer att ingå i ekonomi- och HR-teamet som består av 6 personer.

Vem är du?
Du är akademiskt utbildad inom ett passade område och har minst 5 års erfarenhet av ledning och utveckling inom HR i ett industriellt bolag. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska på hög nivå då vi agerar i en internationell miljö.

I rollen har du många kontaktytor på företaget så det är viktigt att du är duktig på att skapa bra relationer och ett bra samarbetsklimat. Som person är du nyfiken och tänker ”nytt”, samtidigt som du är organiserad, smidig och uthållig i att driva igenom förändringar.

Vad kan Leine Linde erbjuda dig?
Leine Linde är en arbetsgivare som månar om sina anställda genom att bland annat erbjuda en härlig arbetsmiljö med många gemensamma aktiviteter. Företaget präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna och en coachande miljö där medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Experis är din partner i rekryteringsprocessen. På Experis är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult hos Experis, Thomas Andersson på 016-155733. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående via länken nedan, dock senast 2019-11-14. Vi ser fram emot att höra från dig!

ANSÖK HÄR »
Meny