HR Tool Manager till Saab – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Saab söker en HR Tool Manager

Saabs HR-organisation tar sikte på framtidens digitalisering! Vi söker nu en erfaren kollega som vill vara med och driva utvecklingen av våra interna system och processer. Som vår HR Tool Manager spelar du en viktig roll för vår utmanande resa. Du kan välja att jobba från Stockholm, Linköping eller Arboga.

Jobba på Saab
Saab-logo

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Group Human Resources ansvarar för strategiska personalfrågor med utgångspunkt i affärsverksamhetens långsiktiga behov.

Vi är inne i en utvecklingsfas, varför vi nu söker en erfaren kollega som vill vara med och driva utvecklingen av våra interna system och processer. Tjänsten som HR Tool Manager är en viktig och utvecklingsorienterad roll inom Saab, där vi kan erbjuda dig stimulerande arbetsuppgifter och en organisation som gör det spännande, roligt och utmanande att arbeta hos oss! Placeringsort kommer vara Stockholm, Linköping eller Arboga.

Är du kund-, teknik- och lösningsorienterad samt tycker om att ha varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Din framtida utmaning
Under 2016–2018 pågår ett HR Transformations-projekt som har stort fokus på HRIS och Digitalisering. Arbetsuppgifterna kommer därför att utvecklas och ändras över tid. Du kommer få en viktig roll i vårt gemensamma arbete mot att implementera en ny HRM-svit på global nivå.

I din roll som HR Tool Manager kommer du att arbeta i ett team som gemensamt ansvarar för Saabs globala HR-system inom områdena Recruiting, Talent Management, Performance Management, Competence Management och Manage People & Organisation.

Rollen innebär mycket eget ansvar, men du kommer vara en del av ett team som samarbetar i olika former och stöttar varandra i det vardagliga arbetet.

Den du är idag
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller annan likvärdig bakgrund. Du har erfarenhet av arbete med HR-processer som operativ eller strategisk resurs. Du har även erfarenhet av arbete med utveckling och kravställan avseende HR-system utifrån ett globalt perspektiv och gemensamma processer. Meriterande är om du har erfarenhet från systemleverantörsbranschen, implementering av HR-system eller har genomfört en större utveckling inom HRIS-området.

Du är engagerad i ditt arbete och triggas av att ständigt förbättra och utveckla arbetsmetoder. Du räds inte för att anta nya utmaningar och projekt. Du har förmågan att se möjligheter och utmana befintliga lösningar/rutiner men samtidigt ha förståelse för att helheten går före delarna.

Du är en ansvarsfull, driven och kreativ person som använder dig av kunskap, erfarenheter och olika informationskanaler för att finna nya idéer och lösningar. Du har en positiv inställning och en naturlig förmåga att kommunicera med personer i olika roller. Du kommunicerar med enkelhet på både svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Mia Nilsson, tel. 073-418 22 62.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 6:e augusti 2017. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om hur det är att jobba på Saab på vår karriärsida.

ANSÖK HÄR »

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

Meny