HR-strateg till Telge – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Telge söker HR-strateg

Har du drivit större utvecklingsarbeten inom HR? Trivs du i en bred roll där både operativa och strategiska frågor finns på bordet och många kontakter ingår i vardagen? Då kan det vara dig som vi på Telge AB i Södertälje söker som vår nya HR-strateg.

Jobba på Telge

Din dag på jobbet
Du får en omväxlande roll i en spännande koncern med många utvecklingsprojekt på gång. På moderbolaget Telge driver och utvecklar HR-avdelningen alla HR-processer för koncernens tio bolag. Nu söker vi dig som vill arbeta såväl operativt som strategiskt för två av våra bolag – Tom Tits Experiment och Södertälje Hamn – och dessutom ansvara för att driva utvecklingen av hela Telgekoncernens Employer Brand och levandegöra vår värdegrund.

Som HR-strateg stöttar du vd:ar, deras ledningsgrupper och övriga chefer – totalt cirka 15 personer. Du driver självständigt alla operativa och strategiska HR-frågor, t.ex. lönebildning, kompetensutveckling, rekrytering, psykosocial arbetsmiljö och ledarskap.

Mer om ditt nya jobb
Du kommer rakt in i en miljö där det är full fart – idag är vi sex stycken engagerade kollegor på HR-avdelningen. Vi kommer med start under 2020 att ta fram och implementera en ny strategi för vårt arbetsgivarvarumärke som ska gälla för hela koncernen. Här vill vi att du blir nyckelpersonen som driver och leder arbetet.

Våra övergripande, gemensamma mål för avdelningen är dels att utveckla koncernens HR-strategier och dels att stötta våra dotterbolag så att de blir ännu mer framgångsrika. Fokus de närmaste åren kommer att ligga på utvecklingen av Telges Employer Brand, ledarskapsutveckling, kompetensförsörjning och organisatorisk samt psykosocial arbetsmiljö.

Det här är du
Vi söker dig som är trygg och stabil i din yrkesroll och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är ödmjuk och lyhörd, kommunikativ och du tror – liksom vi – att samarbete är en förutsättning för framgång. Samtidigt behöver du vara drivande och engagerad, ha viljan att hitta lösningar och modet att omsätta dem i handling. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – stämmer bra in på dig.

Krav

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom HR eller motsvarande.
  • Minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, både operativt och strategiskt.
  • Erfarenhet av att driva större utvecklingsarbeten inom HR
  • Erfarenhet som generalist.
  • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
  • B-körkort.

Meriter

  • Erfarenhet av arbete med Employer Branding och värdegrund.
  • Erfarenhet av arbete i en koncern med gemensamma stöd- och stabsfunktioner.
  • Erfarenhet av privata näringslivet
  • Erfarenhet av transportbranschen

Det här är vi
Välkommen till Telgekoncernen – här uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök idag
Vi vill gärna höra mer från dig! Vi intervjuar löpande – skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 1 december 2019. Varmt välkommen att bli en av oss.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Christina Osswald, HR-direktör, 070–3701374. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision på 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

ANSÖK HÄR »
Meny