HR-strateg till Landstinget i Kalmar län – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Landstinget i Kalmar län söker HR-strateg

Vill du vara med och utveckla processerna för kompetensförsörjning och lärande hos Kalmar läns största arbetsgivare? Landstingsdirektörens stab söker nu en erfaren HR-strateg till en spännande tjänst!

Jobba med HR i Kalmar läns landsting
Landstinget i Kalmar län - logo

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla och förbättra landstingets arbetssätt inom kompetensförsörjningsområdet så att det blir till ännu bättre stöd för verksamheten – varje dag. I uppdraget ingår inledningsvis att implementera nya arbetssätt för nyckelkompetenskartläggning och för digitaliserad dokumentation av medarbetarsamtalet.

Du kommer även att driva utveckling av e-learning ur ett HR-perspektiv och utveckla, förbättra, implementera och stötta verksamheten i olika delar inom kompetensområdet. Tillsammans med kollegor inom HR-funktionen, chefer, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer kommer du över tid att arbeta med flera olika strategiska medarbetarskaps- och ledarskapsfrågor för hela landstinget.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller annat relevant område. Du har kvalificerad erfarenhet inom HR-området och gärna även av ledarskap. Du har en god förståelse för strategisk kompetensförsörjning och de olika operativa delar som ingår och kan omsätta den kunskapen till att skapa visioner och strategier för att nå resultat. Du tycker om att arbeta med IT-systemstöd och har en förståelse för hur de fungerar och kan underlätta för verksamheten.

Ditt arbetssätt är strukturerat med självständig planering, organisering, prioritering och uppföljning av ditt arbete. Med din goda kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga skapar du engagemang och delaktighet i de arbetsgrupper du leder. Med hjälp av din lyhördhet för olika behov och önskemål kan du analysera orsak, samband, effekter och möjligheter. Det är värdefullt om du har erfarenhet av att planera och genomföra utbildningar och workshops. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. I tjänsten ingår resor till våra olika arbetsplatser i länet.

Vår arbetsplats
Vår enhet är en del av Landstingsdirektörens stab, där det jobbar 140 experter inom bland annat ekonomi, folkhälsa, HR, hållbarhet, hälsoval, juridik, kommunikation, läkemedel, planering och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Landstinget i Kalmar län är länets största arbetsgivare och har visionen att vara hälsolänet – för ett friskare, tryggare och rikare liv. Det hälsofrämjande perspektivet präglar både våra möten med invånare och vår vardag kollegor emellan. Vi arbetar målinriktat med verksamhetens bästa för ögonen och hos oss finns goda möjligheter till utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare »

Om tjänsten
Referensnummer: Ldirst:2018:22
Placering/enhet: Landstingsdirektörens stab
Anställningsform: Tillsvidareanställd på heltid med tillträde efter överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

För mer information om tjänsten, kontakta HR-direktör Helen Persson, 072-508 40 48.

Ansök senast 2018-09-23 via länken nedan. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Meny