HR-strateg till Karlstads universitet – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Karlstads universitet söker HR-strateg med inriktning arbetsmiljö

Har du ett brinnande intresse för arbetsmiljö, organisations- och ledarskapsfrågor? Vill du arbeta i akademisk miljö på en av Värmlands största arbetsplatser? Då har vi jobbet för dig!

Jobba på Karlstads universitet
Karlstads universitet - logo
Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.

Karlstads universitet söker en HR-strateg med ett brinnande intresse för arbetsmiljö, organisation och ledarskapsfrågor. Vill du dessutom arbeta i en akademisk miljö på en av Värmlands största arbetsplatser kanske du är rätt person för oss.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av personalavdelningen där HR-strateger, HR-specialister, lönekonsulter och HR-controller arbetar tillsammans med målet att ge verksamheten bästa möjliga stöd. HR-strategernas främsta uppdrag är att vara experter, processledare samt ge kvalificerat stöd till universitetets ledning och chefer inom sina ansvarsområden.

Du kommer att ansvara för HR-processer inom arbetsmiljöområdet, vilket bland annat betyder att du kommer att arbeta proaktivt genom att utveckla arbetssätt, riktlinjer och strategier. Du kommer också arbeta med samtal, information, utredningar, utbildning samt vägledning och praktiskt stöd till chefer i deras arbete. Innehållet i anställningen kan delvis utformas och utvecklas beroende på vilken kompetens och bakgrund du har.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom arbetsområdet, några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en relevant akademisk utbildning.

För att lyckas i arbetet behöver du vara en god kommunikatör, utvecklingsinriktad och drivande. Helhetstänkande samt förmåga att etablera kontakter, skapa förtroende och samarbeta med din omgivning är andra viktiga egenskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet av att framgångsrikt leda processer och grupper samt hantera komplexa situationer i en organisation. Du har inga problem med att växla mellan operativt och handläggande arbete samt rådgivning och utvecklingsarbete. Du bör kunna använda både svenska och engelska i ditt arbete.

Vi lägger självklart stor vikt vid att du är rätt person för arbetet, att du har potential och förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vad kan vi erbjuda dig?
Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett intressant och spännande arbete inom ett område där det pågår ett omfattande utvecklingsarbete.

Villkor
Anställningen är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell.

Ansökan skickas elektroniskt via länken nedan till vårt rekryteringsverkstyg Varbi. Referensnummer: REK2018/103. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV med en dokumenterad beskrivning av kvalifikationer i förhållande till anställningen och dess innehåll.

Sista ansökningsdag är den 16 maj.

Välkommen med din ansökan!

Kontakter för mer information
Ingrid Ganrot, HR-chef, 054-7001703
Christina Rhodin, HR-specialist, 054-700 1102

Fackliga företrädare
Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
Tony Ingemarsson, OFR, 054-700 1404

ANSÖK HÄR »

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Meny