HR-strateg till Jula – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Jula söker HR-strateg till huvudkontoret i Skara

Som HR-strateg hos Jula får du bidra till att utveckla verksamhet och arbetsgivarvarumärke i ett framgångsrikt tillväxtföretag med positiv framåtanda och goda karriärmöjligheter.

Jula söker HR-strateg

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Vill du vara med och utveckla verksamhet ur ett strategiskt HR-perspektiv i ett växande internationellt företag? I uppdraget som HR-strateg bidrar du till att stärka Julas arbetsgivarvarumärke och skapa förutsättningar för hur Jula ska attrahera, utveckla och behålla befintliga och framtida medarbetare.

Det här gör man som HR-strateg:

I din roll som HR-strateg ingår du i den centrala HR-funktionen som arbetar med koncerngemensamma HR-perspektiv. HR-funktionen består också av geografiska HR-funktioner i försäljningsländerna Sverige, Norge och Polen.

HR:s huvudsakliga uppdrag är att utifrån Julas verksamhetsmål arbeta strategiskt för att stärka Julas arbetsgivarvarumärke med syfte att skapa förutsättningar för hur Jula ska attrahera, utveckla och behålla Julas befintliga och framtida medarbetare. Du bidrar i din roll genom att utveckla Julas verksamhet vidare ur ett strategiskt HR-perspektiv. Utifrån verksamhetens behov är ditt uppdrag att utforma och utveckla koncerngemensamma strategier, processer och verktyg inom HR-området. Detta gör du i samarbete med HR:s centrala utvecklingsgrupp vars ansvar är att arbeta med koncerngemensamma HR-perspektiv. Du driver olika typer av projekt som syftar till att planera för och implementera HR:s koncerngemensamma fokusområden. Du rapporterar till HR Director.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter:

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av strategiskt och affärsnära HR-arbete, vi ser gärna att du verkat i en stab/central HR-funktion. Du har bred kompetens inom HR-området och kunskap inom flertalet perspektiv i HR-processen. Du har god vana av att arbeta med utvecklingsfrågor och utvecklingsprojekt inom ditt kompetensområde samt har erfarenhet av implementering av HR-processer. Vi ser det som en fördel om du har arbetat i en värderingsstyrd organisation samt om du har erfarenhet av arbete med HR-processer inom retailbranschen. Det är meriterande om du har arbetat med chefsstöd eller i rollen som chef. Du har troligtvis en akademisk examen inom HR eller liknande och besitter goda kunskaper i engelska.

Det här är du som person:

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla värdeskapande HR. Som person drivs du av att arbeta utvecklingsinriktat inom HR-perspektivet och med förbättringsarbete. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och har mod att bidra med utvecklingsperspektiv. För att du ska lyckas i uppdraget tror vi det är viktigt med en analytisk förmåga i kombination med att du är duktig på att se möjligheter, konkretisera och skapa värden utifrån det abstrakta. Du har god kommunikations- och pedagogisk förmåga samt fallenhet för att utforma processer och driva projekt.

Bra att veta:

Tjänsten är initialt tidsbegränsad till 18 månader med goda chanser till en fortsatt karriär inom ett lönsamt och expansivt företag. Tjänsten är placerad på Julas huvudkontor i Skara.

Så här söker du:

OnePartnerGroup - logo

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, 0729-74 55 00 eller Madeleine Dolk-Anjemo, 072-745506. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt, dock senast 5 december.

ANSÖK HÄR »

Kontaktpersoner:

Jeanette Hjalmarsson
0729-74 55 00

Madeleine Dolk Anjemo
Madeleine.d.a@onepartnergroup.se
072-745506

Anställningsform
Heltid, visstidsanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-12-05. Referensnummer: 3099.

Meny