HR-specialist till Riksbanken – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-specialist till Riksbanken

Riksbanken söker en kvalificerad HR-specialist till sitt professionella och engagerade HR-team i Stockholm. Ett spännande jobb som ger stor möjlighet till kompetensutveckling!

riksbanken - logo

SOM HR-SPECIALIST på Riksbanken blir du en del av vårt professionella och engagerade HR-team. Vi är en möjligheternas arbetsplats och erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Du har idag en mycket god kompetens inom hela HR-området och du kommer att arbeta nära våra chefer, både strategiskt och operativt. Arbetet är omväxlande och håller periodvis ett högt tempo.

VI SÖKER DIG SOM har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en självständig och konsultativ roll. Du har god vana av rekrytering, är väl insatt i arbetsrätt och har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Har du även systemintresse och god förmåga att utveckla HR-rutiner är det meriterande.

SOM PERSON är du drivande och tar ansvar från idé till genomförande. Du förstår verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har en mycket god samarbets- och problemlösningsförmåga. Du är utåtriktad, proaktiv och har ett mycket gott omdöme. För att framgångsrikt arbeta med HR hos oss har du också integritet och personlig mognad.

VI ERBJUDER ett spännande arbete tillsammans med kunniga och engagerade kollegor och stor möjlighet till kompetensutveckling. Läs mer om hur det är att jobba på Riksbanken »

VI VILL HA DIN ANSÖKAN inklusive relevanta betyg senast den 4 oktober 2015. Vi planerar att påbörja intervjuer under vecka 43-44. Om du har frågor är du välkommen att ringa HR-chef Christina Jacobsson på 08-787 0360.

ANSÖK HÄR »
Meny