HR-specialist rekrytering till Riksrevisionen – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Riksrevisionen söker HR-specialist inom rekrytering (vikariat)

Brinner du för att rekrytera rätt kompetens med positiva kandidatupplevelser? Som vår rekryteringsspecialist i centrala Stockholm ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Du får också vara med och utveckla vår introduktionsprocess och våra employer branding-aktiviteter.

Utvecklas med oss

riksrevisionen-logoRiksrevisionen, som är en del av riksdagens kontrollmakt, har unika möjligheter att granska genomförandet och effektiviteten i det statliga åtagandet. Granskningarnas resultat är ofta uppmärksammade och används som underlag i offentlig debatt och i samband med politiska beslut.


Vi söker nu en HR-specialist inom rekrytering med placering på HR-avdelningen med anledning av en medarbetares kommande föräldraledighet.

Arbetsuppgifter
HR-avdelningen ansvarar för att stödja myndighetens chefer i HR-relaterade frågor såsom kompetensförsörjning, arbetsmiljö, arbetsrätt och organisationsfrågor, såväl strategiskt som operativt. Din roll innebär att arbeta operativt med rekrytering där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från ax till limpa vilket innebär mycket kontakt med chefer i organisationen. Du ska också verka för en god kandidatupplevelse och tillse att Riksrevisionen rekryterar rätt kompetens. Du kommer huvudsakligen att rekrytera juniora och seniora ekonomer samt utredare. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta vidare med utvecklingen av vår introduktionsprocess och employer branding-aktiviteter.

HR-avdelningen består av en HR-chef, tre HR-partners, en HR-administratör och två HR-specialister med inriktning rekrytering.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR. Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta med rekrytering på myndighet inom statsförvaltningen. Du har erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser från ax till limpa och att arbeta med flera parallella processer. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering, employer branding och sociala medier.

Du har mycket god förmåga att arbeta självständigt i ett högt tempo. Vidare har du hög samarbetsförmåga, är strukturerad, flexibel och kan självständigt prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en professionellt och stimulerande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vår arbetsplats är belägen på Nybrogatan i centrala Stockholm.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat med önskad start senast januari 2018 och cirka 1 år framåt.

Enstaka resor kan förekomma till kontoren i Jönköping och Uppsala.

Ansökan
Ansök via länken nedan senast 2017-10-24.

Mer information om anställningen
Vill du veta mer? Kontakta Elisabeth Larsson, HR-chef, 08-5171 4200

Fackliga företrädare
Per Dackenberg, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4272
Ingvar Önnhage, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4097

ANSÖK HÄR »
Meny