HR-specialist till Nykvarns kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nykvarns kommun söker engagerad HR-specialist

Som HR-specialist hos oss får du ett roligt, framåtriktat och utvecklande arbete med trevliga och kompetenta kollegor i en ung del av Stockholms län där det händer mycket.

HR-specialist Nykvarns kommun
Nykvarns kommun - logo

Välkommen till vårt team!

Du kommer att vara en del i gruppen av två löneadministratörer, tre HR-specialister och personalchef. Till vardags coachar vi chefer på respektive avdelning men arbetar också tillsammans med strategiska HR-frågor. Vårt största gemensamma uppdrag är att utveckla kommunen som en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, engagerade och hälsosamma medarbetare och chefer.

Personalavdelningens arbete präglas av engagemang, gott samarbete och hög servicenivå.

Vi erbjuder dig ett roligt, framåtriktat och utvecklande arbete med trevliga och kompetenta kollegor i en ung kommun där det händer mycket.

Då vi är en relativt liten kommun är arbetsuppgifterna omväxlande och omfattar hela HR-området, t ex arbetsrätt, lönebildning, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, rehabilitering, mångfald, facklig samverkan, chefsutveckling och personalekonomiska nyckeltal.

Arbetet är vidare av strategisk och utvecklande karaktär genom att du får delta i framtagande av beslutsunderlag, policies, riktlinjer och rutiner inom HR-området.

Beroende på erfarenheter och intresseområden tillkommer ett ansvar att fördjupa dig inom ett specialiserat HR-område. I det ingår att driva utvecklingen för det området tillsammans med kollegor och chefer. Om du har ett intresse av arbetsrätt, lönebildning och förhandling finns goda chanser att få fördjupa sig i det.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personalområdet eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har en fördjupning inom arbetsrätt. Vidare har du några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och gärna inom kommunal verksamhet. Din datorvana är god och du uttrycker dig med lätthet på svenska i både tal och i skrift.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och därför uppskattar vi att du är stabil och strukturerad. Din servicenivå är hög och du kan ta egna initiativ och självständigt driva frågor. Du bidrar med energi och engagemang och har lätt att samarbeta med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Organisationsbeskrivning
Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med närhet till naturen och med goda kommunikationer både mot Stockholm och också Eskilstuna/Strängnäs. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. I dag är vi ca 690 medarbetare i kommunen. Läs mer på www.nykvarn.se

Sista ansökningsdag: 18 januari 2017

Tjänsten söker du via Randstad och frågor besvaras av rekryteringskonsulterna Maria Walde, 073-343 41 58, eller Marielle Österholm, 072-988 90 32.

ANSÖK HÄR »
Meny