HR-specialist till Bromölla kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Bromölla kommun söker HR-specialist

Som HR-specialist i Bromölla kommun får du arbeta inom hela personalområdet och blir del av en arbetsgrupp med höga ambitioner. Korta beslutsvägar ger möjlighet till stort inflytande!

Jobba hos Bromölla kommun

Bromölla kommun - logo

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön.

Personalenheten finns samlad inom den centrala stabsorganisationen Gemensam Service och består av tre HR-specialister samt personalchef. Nu söker vi en ny kollega! Hos oss blir du del av en arbetsgrupp med höga ambitioner som värnar om ett gott arbetsklimat och god tillgänglighet för kärnverksamheterna.

Arbetsuppgifter
Som HR-specialist i Bromölla kommun får du möjlighet att arbeta med personalfrågor inom hela personalområdet. Den lilla kommunen skapar korta beslutsvägar och ger möjlighet till stort inflytande.

Du kommer huvudsakligen att arbeta som stöd till ett av verksamhetsområdena Utbildning alternativt Stöd & omsorg, med såväl strategiska som operativa HR-frågor. Stöd till kommunala bolag och kommunalförbund kan också bli aktuellt.

Med din sakkunskap är du rådgivande och delaktig i processer inom arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, organisationsutveckling med mera. Du leder också interna utbildningsaktiviteter inom HR-området för chefer, medarbetare och fackliga företrädare.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och kommer att delta i olika strategiska utvecklingsarbeten inom personalenheten.

Kvalifikationer
Vi är ett team bestående av starka individer som är framtidsorienterade, ansvarstagande och visionära. För att komplettera vårt team söker vi dig som är en handlingsorienterad realist och lagspelare.

För uppdraget behöver vi dig som är en relationsbyggare med ett stort intresse för att förstå verksamheternas behov och samtidigt föra fram HR-perspektivet. För att trivas i uppdraget tror vi att du är självgående och flexibel med förmåga att prioritera om vid förändrade förutsättningar.

Vi söker dig som har akademisk examen som personalvetare.

Vi ser med fördel att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom personalområdet och gärna inom offentlig sektor

Anställningens omfattning
Tillsvidare på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök via länken nedan senast 2019-03-03. Referensnummer: 13/19

Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning.

Kontaktperson
Patrik Pallin, Personalchef, 0456-82 21 11.

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel 0456-82 22 00.

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny