HR-specialist till Atlas Copco – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Atlas Copco i Örebro söker HR-specialist inom lön & belöning samt arbetsrätt

Som HR-specialist hos oss på Atlas Copco får du bidra till utvecklingen av processer och rutiner som förenklar vardagen för chefer och medarbetare – samtidigt som du själv ges möjlighet att växa.

HR-specialist Atlas Copco

AtlasCopco-LogoAtlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar som grundades 1873 och som består av fem affärsområden. Den här tjänsten tillhör affärsområde Gruv- och bergbrytningsteknik (Mining & Rock Excavation, MR). Atlas Copco har 1700 anställda i Örebro.

I Örebro finns ett Shared Service Center som bl.a. servar Atlas Copcobolagen i Sverige med lönetjänster, Atlas Copco CSS Löneservice. Vår nuvarande HR-specialist går i pension och vi söker nu en ersättare.

Om rollen
Som HR-specialist är du expertstöd till Löneservice, 3rd line support inom området lön & belöning samt arbetsrätt. Ditt uppdrag är att utarbeta effektiva rutiner tillsammans med Löneservice med hjälp av tillgängliga system och att underlätta arbetet för lokal HR på Atlas Copco-bolagen runt om i Sverige.

Du kommer bl.a. arbeta med att:

  • Utarbeta effektiva rutiner för att minska administration inom HR funktionen
  • Arbeta för att processer inom området lön & belöning är lika inom Sverige
  • Stödja HR organisationen i Sverige med analyser och statistik
  • Ansvara för rapportering av lönedata till våra samarbetspartner
  • Delta och driva projekt inom området lön & belöning

Du rapporterar till Manager Administrative Services och placeringsort är Örebro.

Vår kandidat
Du har en akademisk examen och minst 5-7 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom HR och lön & belöning. Du har en djup kunskap om processer, system och arbetsrättsliga lagar inom lön, tid, resa, pensioner, försäkringar och skatt, gärna från industrin i Sverige. Du bör också ha goda kunskaper i Excel.

Som person är du strukturerad, analytiskt lagd, noggrann med en stor egen drivkraft och du har mycket god förmåga att förstå våra kunders behov. För att bli lyckosam i rollen ska du se möjligheter till förbättringar i verksamheten och vara intresserad av utvecklingsarbete.

Viktigt för rollen är även att du:

  • Har en hög integritet
  • Har förmåga att kommunicera med påverkan
  • Uppmuntrar samarbete

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Du kommer till en ledande industrikoncern där kunden alltid står i centrum. Här får du möjlighet att bidra till utvecklingen av våra processer och rutiner som förenklar vardagen för chefer och medarbetare i de svenska bolagen. Atlas Copco ser gärna sina medarbetare växa och därför är dina chanser till såväl yrkesmässig som personlig utveckling stora.

Välkommen!

Ansök via länken nedan senast 2016-11-09.

För mer information, kontakta:
Lena Ahlin, 070-374 34 94
Lena Ottaway, 070-547 36 00

ANSÖK HÄR »
Meny