HR-specialist Arbetsrätt till Nacka kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nacka kommun söker HR-specialist med inriktning arbetsrätt

Jobba med HR i Nacka kommun

Vill du arbeta med förhandling och arbetsrätt i en expansiv och spännande kommun? Nacka kommuns personalenhet förstärker sin HR-funktion och söker nu en HR-specialist med arbetsrättslig inriktning.

nacka-kommun_logga

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar för att skapa attraktiva enheter i framkant med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Det huvudsakliga ansvarsområdet i rollen som HR-specialist inom arbetsrätt och förhandling är att ge ett proaktivt och professionellt stöd till chefer i kommunen gällande löneöversyn, lönekartläggning, analys av personalstatistik och arbetsrätt med särskilt fokusområde på attraktiva anställningsvillkor.

Kvalifikationer
Det krävs att du har en relevant högskoleutbildning och en gedigen erfarenhet av arbetsrätt. Det krävs även att du har erfarenhet från att ha arbetat med löneöversyn, lönekartläggning och analyser av personalstatistik.

Vi tror att du
Har ett professionellt förhållningssätt med fokus på det uppdrag vi ska utföra, där du ser lösningar och förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. Du är analytisk med en mycket god pedagogisk förmåga att lyfta fram och presentera lönestatistik och personalnyckeltal. En förutsättning för att lyckas i din roll är att du är mål- och resultatinriktad, självständig och driven inom lönebildnings- och arbetsrättsområdet med fokus på kollektivavtal. Du delar vår syn på öppen kommunikation, professionellt relationsbygge och samspel som framgångsfaktorer.

Nacka kommun är en expansiv och attraktiv kommun med drygt 4 200 anställda. Vår vision är öppenhet och mångfald. Vår grundläggande värdering med förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga – samt för deras vilja att ta ansvar är ledstjärnan för ledarskapet och medarbetarskapet – och i allt arbete vi utför.

Vi ska vara bäst på att vara kommun även när vi växer och du kan hjälpa oss i det arbetet. Inom personalenheten kommer efter årsskiftet sex HR-specialister samt tio medarbetare inom löneprocessen att arbeta.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Linda Melander, Enhetschef personalenheten
Tel: 08-718 77 73

Elisabeth Carle, Personaldirektör
Tel: 08-718 91 20

Sandra Bildsten, facklig representant
Tel: 08-718 84 63

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast: 2015-12-13. Urvalet sker löpande.

Till bemannings-, rekryteringsfirmor och säljare: Vänligen respektera att vi inför den här rekryteringen noggrant tagit ställning till och valt kanaler för arbetet att hitta vår nya kollega, varför er hjälp undanbedes i den här rekryteringen.

ANSÖK HÄR »

Meny