HR-specialist Arbetsmiljö till Nacka kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nacka kommun söker HR-specialist med inriktning arbetsmiljö

Jobba med HR i Nacka kommun

Vill du jobba med HR i en expansiv och spännande kommun? Nacka kommuns personalenhet söker nu en erfaren HR-specialist med huvudsaklig inriktning arbetsmiljö.

nacka-kommun_logga

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar för att skapa attraktiva enheter i framkant med kompetenta, motiverade och stolta medarbetare. Det huvudsakliga ansvarsområdet i rollen som HR-specialist är därför att ge ett operativt och till viss del strategiskt stöd åt chefer inom ramen för vårt HR-uppdrag. Du kommer att arbeta som chefstöd till chefer inom teknik- & fastighetsområdet, samt ha en specialisering inom arbetsmiljö som är ett kommungemensamt uppdrag.

Du kommer att vara ett proaktivt och professionellt stöd åt cheferna i bland annat följande:

  • Arbetsrätt inklusive facklig samverkan
  • Rehabilitering
  • Arbetsmiljö

Kvalifikationer
Det krävs att du har högskoleutbildning som personalvetare och gedigen erfarenhet av brett arbete inom HR samt erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Det är meriterande med erfarenhet från offentlig sektor.

Vi tror att du…
Har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt med fokus på det uppdrag vi ska utföra. Du ser lösningar och förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv och tycker om att påverka chefernas verksamheter i en positiv riktning. En förutsättning för att lyckas i din roll som HR-specialist är att du är mål och resultatinriktad, självständig och uppdaterad inom HR-området. Du delar vår syn på öppen kommunikation, professionellt relationsbygge och samspel som framgångs­faktorer.

Nacka kommun är en expansiv och attraktiv kommun med drygt 4 200 anställda. Vår vision är öppenhet och mångfald. Vår grundläggande värdering med förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga – samt för deras vilja att ta ansvar är ledstjärnan för ledarskapet och medarbetarskapet – och i allt arbete vi utför.

Vi ska vara bäst på att vara kommun även när vi växer och du kan hjälpa oss i det arbetet. Inom personalenheten kommer efter årsskiftet sex HR-specialister samt tio medarbetare inom löneprocessen att arbeta.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Vikariat, t.o.m. 2016-12-31
Omfattning: Heltid 100 % dagtid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Linda Melander, Enhetschef personalenheten
Tel: 08-718 77 73

Sandra Bildsten, facklig representant
Tel: 08-718 84 63

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast: 2015-12-13. Urvalet sker löpande.

Till bemannings-, rekryteringsfirmor och säljare: Vänligen respektera att vi inför den här rekryteringen noggrant tagit ställning till och valt kanaler för arbetet att hitta vår nya kollega, varför er hjälp undanbedes i den här rekryteringen.

ANSÖK HÄR »

Meny