HR Professional till Autoliv i Vårgårda – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Autoliv söker en HR Professional

Vill du vara med och rädda liv? Vill du arbeta i en internationell organisation som ligger i framkant med teknikutveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar? Då ska du arbeta som HR Professional hos oss!

HR Professional – Autoliv

Vi söker just nu en vikarie då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.

Beskrivning av rollen
Tilltalas du av att arbeta brett inom HR-området med många kontaktytor och i en organisation i förändring är detta jobbet för dig.

I rollen som HR Professional kommer du att delta i arbetet med att bygga upp vårt kontor i Göteborg, där du stöttar ansvariga chefer i bl.a. rekryteringsprocesser, expatriathantering, organisationsfrågor och MBL. Du har en aktiv roll och arbetar nära verksamheten. Vidare stöttar du vårt Tech center i Vårgårda, du ingår även i ledningsgruppen, där du dagligen har kontakt med chefer och enskilda individer i frågor som bl.a. rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och kompetensutveckling.

Du har en konsultativ roll och blir en del av ett team som tillsammans utvecklar HR-arbetet inom företaget. Tillsammans med övriga inom HR driver du olika projekt i syfte att utveckla och effektivisera verksamheten.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du kandidatexamen i personal- och arbetslivsvetenskap, eller annat närliggande område samt bred erfarenhet av HR-arbete. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en förmåga att arbeta lösningsfokuserat och resultatinriktat, besitter hög integritet och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Det är viktigt att du är öppen och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt är strukturerad och ordningsam.

Har du tidigare erfarenhet från fordonsindustrin, erfarenhet av att arbeta med Teknikavtalet och/eller har arbetat med att utveckla processer och rutiner inom HR-området är det meriterande.

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 2017-04-30, heltid

Tillträde: Juni 2016

Placeringsort: Vårgårda (resor förekommer, främst till Göteborg)

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Liisa Falk, HR Professional, tel 0322-66 75 45

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare är Karin Holmquist för Sveriges Ingenjörer tel 0322- 667724 och Eva Karlsson för Unionen tel 0322-667467.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan i form av personligt brev, CV och betygsutdrag som skickas via e-post till als-hr@autoliv.com senast 2016-04-05 och märkt med tjänsten du söker HR Professional.

Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om företaget
autoliv-logo-blueAutoliv är en internationellt välkänd aktör inom bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Våra produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och vi är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar bli mer och mer autonoma. Autolivkoncernen har idag ca. 65 000 anställda och vi finns i alla världsdelar.

Meny