HR-Partner till Svenska Spel (vik) – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Svenska Spel söker HR-Partner (vikariat)

Vill du jobba brett med HR-frågor i ett team med kompetenta och erfarna kollegor – där vår mission är att tillsammans bidra till en ännu bättre medarbetarupplevelse?

Svenska Spel - publik
Svenska Spel - logo

Jobba för en större upplevelse
Som HR-Partner hos oss coachar du chefer och arbetar såväl operativt som strategiskt med HR-processer såsom kompetensförsörjning, personalärenden och rehabilitering, organisationsutveckling och förändringsarbete, arbetsrätt och förhandling samt kompetensutveckling – i syfte att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera våra chefer och medarbetare.

Du säkerställer att affärsområdet du jobbar inom har rätt kompetens, på rätt plats och i rätt tid samt att vi är spelbranschens mest attraktiva arbetsgivare.

Tillsammans med dina kollegor initierar och utvecklar du förbättringar inom HR för hela Svenska Spels verksamhet för att hela tiden bidra till en ännu bättre medarbetarupplevelse!

Är du den vi söker?
Som person har du hög integritet och är självdrivande. Du är affärsmässig, har ett konsultativt förhållningssätt samt en förmåga att agera självständigt. Du har även en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Vidare har du en fallenhet för ordning och struktur och har inga problem att följa gällande processer och administration som arbetet kräver.

Vi ser att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som HR Business Partner eller HR-Chef. I grunden har du en akademisk utbildning inom HR-området.

Upplev Svenska Spel
Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Ansökan och kontaktuppgifter
Är du redo för en större upplevelse? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande, dock senast 11 juli. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. augusti 2019. Placeringsort är Visby eller Solna.

Frågor om tjänsten:
Monica Forsman

Frågor om rekryteringsprocessen:
Maria Mattebo Udén

Facklig kontaktperson:
Maria Schubert

ANSÖK HÄR »
Meny