HR-Partner till Svenska Spel – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Svenska Spel söker HR-Partner till affärsområde Tur

Vill du driva ett proaktivt HR-arbete i en etableringsfas där vår mission är att tillsammans bidra till en ännu bättre medarbetarupplevelse?

Svenska Spel – Triss
Svenska Spel - logo

Jobba för en större upplevelse
Som HR-Partner för Affärsområdet Tur kommer du ha ett övergripande ansvar för HR-arbetet såväl operativt som strategiskt i syfte att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera chefer och medarbetare. Tillsammans med Affärsområdeschefen kommer du driva ett proaktivt HR-arbete i den etableringsfas som affärsområdet befinner sig i.

Tillsammans med chefer kommer du säkerställa att affärsområdet har rätt person på rätt plats i rätt tid och är en av spelbranschens mest attraktiva arbetsgivare. Du ansvarar för att underhålla och utveckla HR-processer inom exempelvis rekrytering, onboarding/offboarding, talent- och performance management så att dessa stödjer affärsområdets strategier och mål samt säkrar att den ligger i linje med koncernens övergripande HR-strategi.

Du kommer ingå i affärsledningen för affärsområdet och ledningsgruppen för HR på koncernnivå. Inom affärsområdet Tur finns ca 130 medarbetare.

Är du den vi söker?
Som person har du hög integritet och är självdrivande. Du är affärsmässig, har ett konsultativt förhållningssätt samt en förmåga att agera självständigt. Du har även en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Vidare ger du gärna konstruktiv feedback och råd till andra med avseende på prestation samt har en beslutsam och engagerad inställning till att uppnå resultat.

Vi ser att du har minst fem års arbetslivserfarenhet som HR Business Partner eller HR-chef. I grunden har du en akademisk utbildning inom HR-området.

Upplev Svenska Spel
Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Ansökan och kontaktuppgifter
Är du redo för en större upplevelse? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande, dock senast 13 juli. Placeringsort är Visby eller Solna.

Frågor om tjänsten:
Maria Z Furenmo

Frågor om rekryteringsprocessen:
Maria Mattebo Udén

Facklig kontaktperson:
Maria Schubert

ANSÖK HÄR »
Meny