HR-partner till Södra i Värö – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Södra söker HR-partner till Värö

Som HR-partner med placering i Värö ges du möjlighet att stödja, utmana och utveckla organisation och chefer inom HR-området. Du blir en del av ett lokalt HR-team och får ett brett eget ansvar att driva det verksamhetsnära HR-arbetet framåt mot uppsatta mål.

HR-partner sökes till Södra

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetsnära HR-partner stöttar vi våra chefer i deras utmaningar. Vi driver och utvecklar det operativa arbetet inom kompetensförsörjning, prestationsstyrning, gemensam värdegrund samt arbetsmiljö och hälsa vilka är definierade fokusområden i vår HR-strategi. Samtidigt tar vi aktivt del i koncerngemensamma strategiska projekt som syftar till att bidra till koncernens strategi och mål. Som HR-partner agerar vi också som utbildare för chefer och medarbetare samt förhandlar och tillämpar avtal, lagar och föreskrifter.

Din erfarenhet
Vi söker dig med personalvetenskaplig utbildning eller motsvarande. För att trivas och lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom HR-området. Som person är du en resultatorienterad lagspelare med vana och vilja att verka på olika arenor vilket kräver mycket god kommunikationsförmåga och lyhördhet. Vidare har du ett starkt eget driv och är van att arbeta självständigt. Du är trygg i både dig själv och din HR-roll. Det är av stor vikt att du har hög integritet och kan förhålla dig professionellt i ditt arbete.

Din arbetsgivare Södra
Vi erbjuder ett utvecklande och spännande arbete i en medlemsägd koncern med hög förändringstakt.
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för Södras framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. Därför fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Värö som ligger på Väröhalvön i Varbergs kommun, cirka 6 mil söder om Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer?
Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av HR-chef Sara Ågärd tfn 0340-62 81 13.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 15 augusti 2016. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

ANSÖK HÄR »

Meny