HR-partner till SCA i Sundsvall – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-partner till SCA Skog i Sundsvall

SCA Skogs HR-stab söker en ny kollega med genuint intresse för människor som vill bidra med HR-kompetens i en organisation med ett starkt utvecklingsfokus.

Caroline, Eva-Liisa och Bertil – SCA HR

SCA-logo

Beskrivning av jobbet
Då en av våra HR-partners går vidare till nya utmaningar som HR-chef inom SCA, söker vi nu hennes efterträdare till SCA Skogs HR-stab i Sundsvall. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som vill bidra med kompetens i en organisation med ett starkt utvecklingsfokus.

Arbetsuppgifter
HR-avdelningens uppdrag är att initiera, utforma och genomföra HR-strategier, program och processer som bidrar till att verksamhetsmålen uppnås. Din uppgift blir att bidra till detta genom operativt och administrativt personalarbete. Tillsammans med de övriga anställda inom HR-avdelningen medverkar du även i de långsiktiga HR-strategierna.

Du kommer att arbeta inom ett brett spektra av uppgifter med exempelvis rekrytering, kompetensförsörjning, statistik, personalsociala frågor, arbetsrätt, förhandlingar och till viss del koncerngemensamma utvecklingsfrågor. Placeringsort är Sundsvall.

Krav
Vi söker dig som har några års erfarenhet av HR-frågor och högskoleutbildning inom området. Du är en duktig relationsbyggare, ha en stark egen drivkraft samt fallenhet för såväl människor som siffror. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Då vi har verksamhet i stora delar av norra Sverige ingår ett begränsat antal resdagar i tjänsten. Körkort är ett krav.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta HR-chef Lena Westman, 060-19 31 91.

Facklig kontaktperson för Akademikerföreningen är Lena Pettersson, 060 -19 31 61, och för Unionen, Harry Raatikainen, telefon 060-19 33 97.

Välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2016, ref.nr SCA02489.

SCA at a glance
SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo och Vinda. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning. SCA hade omkring 44 000 medarbetare i slutet av 2013. Omsättningen 2013 var 93 miljarder kronor (10,7 miljarder euro). SCA grundades 1929, har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Mer information på www.sca.com.

ANSÖK HÄR »
Meny