HR-partner till Riksrevisionen – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Riksrevisionen söker erfaren HR-partner

Som HR-partner hos Riksrevisionen i centrala Stockholm får du jobba brett med allt från chefsstöd till värdegrundsarbete och employer branding – i en professionell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.

Utvecklas med oss

riksrevisionen-logoRiksrevisionen, som är en del av riksdagens kontrollmakt, har unika möjligheter att granska genomförandet och effektiviteten i det statliga åtagandet. Granskningarnas resultat är ofta uppmärksammade och används som underlag i offentlig debatt och i samband med politiska beslut.


Vi söker nu en erfaren HR-partner till HR-avdelningen då en av våra nuvarande HR-partner går i pension.

Arbetsuppgifter
HR-avdelningen ansvarar för att stödja myndighetens chefer i HR-relaterade frågor såsom kompetensförsörjning, arbetsmiljö, arbetsrätt och organisationsfrågor, såväl strategiskt som operativt. Avdelningen består av en HR-chef, tre HR-partners, en HR-administratör och två HR-specialister med inriktning rekrytering.

Din roll innebär att utgöra ett operativt verksamhetsnära stöd. Du förväntas stödja myndighetens chefer och medarbetare i alla HR-relaterade frågor. I arbetsuppgifterna ingår även att, tillsammans med dina HR-kollegor, driva utvecklingsarbete och bidra till att stärka vår värdegrund samt Riksrevisionens varumärke som arbetsgivare. I likhet med övriga två HR-partners ansvarar du för att ge HR-stöd till ett eller flera av Riksrevisionens verksamhetsområden. Du kommer därutöver att ansvara för en eller flera av myndighetens övergripande HR-processer.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR och mångårig erfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete inom statsförvaltningen. Du har erfarenhet av att ge stöd till chefer och medarbetare inom kompetensförsörjning, lönebildning, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor och fackliga förhandlingar. Vidare har du mycket goda kunskaper i arbetsrätt och god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Du är trygg och väl förankrad i din HR-roll. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att arbeta både på egen hand och tillsammans med andra. Du är driven, initiativrik och kommer med förslag på lösningar samt förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en professionellt och stimulerande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vår arbetsplats är belägen på Nybrogatan i centrala Stockholm.

Om anställningen
Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök via länken nedan senast 2017-10-24.

Mer information om anställningen
Vill du veta mer? Kontakta Elisabeth Larsson, HR-chef, tfn 08-5171 4200

Fackliga företrädare
Per Dackenberg, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4272
Ingvar Önnhage, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4097

ANSÖK HÄR »
Meny