HR-partner rekrytering till Kfast – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-partner med inriktning rekrytering

Vill du vara med i utvecklingen av ett hållbart Eskilstuna och Torshälla? Vill du göra affärsmässig samhällsnytta i ett stabilt ledande fastighetsbolag med passion för miljö och kundkontakter? Vi söker nu dig som vill bidra till vår kompetensförsörjning!

Jobba hos Kfast Eskilstuna. Foto: Per Groth
Logo Kfast, Kommunfastigheter Eskilstuna
Kommunfastighet är det ledande fastighetsbolaget i Eskilstuna och består av fyra affärsområden: bostäder, kommunala lokaler, näringslivslokaler och bad. Vi är ungefär 430 medarbetare, äger cirka 7 100 lägenheter, 150 000 kvm industrilokaler och förvaltar 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Vi är trippelcertifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet och får bra betyg i medarbetarundersökningar, där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.

Vi utökar och söker nu dig som vill fokusera bredare på kompetensförsörjning med rekrytering som bas. Du får möjlighet att bygga upp rekryteringsprocessen med rutiner och verktyg, utveckla arbetsgivarvarumärket och introduktionen. Du kommer även ha möjlighet att jobba med andra områden inom HR, som kompetensutveckling och arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som HR-partner tillhör staben och är placerad på huvudkontoret. Tillsammans med HR-chef och HR-partner är du en viktig del i teamet som stöttar företagets chefer. Du arbetar med att attrahera, rekrytera, introducera och engagera.

Basen i tjänsten är rekrytering där du arbetar med allt ifrån att mängdrekrytera sommarpersonal till våra chefs- och specialisttjänster. Du är ett stöd till våra chefer och processleder rekryteringarna från att skriva kravprofiler och annonser till urval, kallelse, intervjuer, tester och som stöd i skrivandet av anställningsavtal.

Du ansvarar även för att implementera vårt arbetsgivarvarumärke i nuvarande riktlinjer och att marknadsföra oss som företag. Detta görs i nära samarbete med våra kommunikatörer. Vidare säkrar du vår introduktionsprocesss, tar fram relevanta verktyg och stöttar cheferna i planeringen.

Andra delar i tjänsten är att arbeta med vår kompetensutveckling, utveckling av både individer och grupper och att arbeta med vår medarbetarenkät.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning inom det beteendevetenskapliga området. Har du läst någon kurs, utbildning eller har arbetserfarenhet inom kommunikation ser vi det som en fördel.

Vi vill att du har erfarenhet av rekrytering under minst två år där du rekryterat chefs- och specialisttjänster. Du har erfarenhet av arbete med personlighets- och begåvningstetser. Har du arbetat med IT-verktyg inom Hr området är det en stor fördel. Arbete inom övriga HR-områden eller arbete med arbetsgivarvarumärke är meriterande.

En stor del av arbetet består av att skriva annonser, dokument och kommunicera i olika samarbeten så därför är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet i arabiska eller somaliska är meriterande.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och för att lyckas i rollen krävs bland annat att du är en organiserad och strukturerad person med god förmåga att planera och samordna ditt arbete. En del i ditt arbete innebär att arbeta med ständiga förbättringar på ett kreativt sätt och att lyssna in andras förbättringsförslag. Att kunna gå från detalj till helhet och se de bästa förutsättningarna för företaget är något du behärskar.

Det är också en fördel om du är lyhörd, har en god samarbetsförmåga och kan sätta kundens behov i fokus. Utöver detta är du självständig som person och har en förmåga att slutföra uppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-01. Referensnummer: 3931
Välkommen med din digitala ansökan via länken nederst!

Kontaktperson
Rekryteringskonsult Malin Gustafsson, 016-710 28 13

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

ANSÖK HÄR »
Meny