HR-partner kompetensutveckling till Kronofogden – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Kronofogden söker HR-partner som kan kompetensutveckling

Du arbetar som en verksamhetsnära partner till chefer i alla typer av HR-frågor – samtidigt som du har ett fördjupat ansvar för kompetensutveckling, där du förväntas ta ett strategiskt ansvar för att utveckla, implementera och följa upp processer, verktyg och arbetssätt.

Jobba hos Kronofogden

Kronofogden - logo

Dina arbetsuppgifter är varierande och förutom att stödja våra chefer är du specialist inom området kompetensutveckling. Det innebär att du ansvarar för att ta fram riktlinjer och anvisningar, se över, tolka och tillämpa processer och överenskommelser. Du ansvarar för samverkan med Skatteverket inom ramen för det tjänsteavtal som vi har. Du är vår expert inom området som involverar, koordinerar, informerar, utbildar och erbjuder stöd och rådgivning inom området. Du driver utvecklingsaktiviteter och arbetar tvärfunktionellt.

Du trivs med att arbeta i förändring, bidra till effektiva lösningar och du har lätt för att hitta en balans mellan det strategiska, taktiska och det operativa.

HR-avdelningen arbetar med att utveckla processer och verktyg där vi både styr och stödjer hela myndigheten. Vi stödjer chefer utifrån verksamhetens behov kring kompetensförsörjningens alla delar såsom att vara en attraktiv arbetsgivare och bemanna organisationen, att behålla medarbetare genom att bl.a. främja en god arbetsmiljö, kompetensutveckla, ha ett tydligt och inkluderande ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. Vi arbetar utifrån statlig värdegrund och riktning med arbetsgivarpolitik bl.a. genom avtal, arbetsrätt och lönebildning. I delar av vår verksamhet är Skatteverkets HR-avdelning vår partner och där t.ex. Kronofogdens rekryteringar och utbildningar hanteras.

Din närmaste chef är HR-direktören.

Vi söker dig som har

  • högskoleutbildning inom HR/beteendevetenskap eller annan relevant högskoleutbildning
  • minst 3 års aktuell erfarenhet av brett, kvalificerat HR-arbete
  • fördjupad erfarenhet och kompetens inom området kompetensutveckling

Du har personliga egenskaper som innebär att du har en god förmåga till helhetssyn, du är van att arbeta självständigt och kan driva ditt arbete framåt. Du är flexibel och lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är modig och har mycket energi och driv. Vidare är du en god kommunikatör som anpassar ditt språk till mottagaren.

Information om oss och jobbet

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader.

Vi finns i Sundbyberg. Resor kan förekomma.

Vid den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt via länken nedan, dock senast 2019-12-20.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.

Kontaktpersoner
Maria Johansson, HR-direktör, 010-579 03 02
Linda Elg, Hr-specialist rekrytering, 010-574 57 66

Fackliga företrädare
Clarence Eliasson, SACO, 010-578 38 29
Malin Almkvist Klaesson, ST, 010-578 38 68

Ett jobb som räknas – för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

ANSÖK HÄR »

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Meny