HR-partner till Falu Energi & Vatten – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Falu Energi & Vatten söker HR-partner

Vill du växa och utvecklas med en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig? Falu Energi & Vatten söker en erfaren HR-partner med förmåga att hantera både strategiska och operativa frågor.

Vindkraft - Falu Energi & Vatten

Falu Energi - logoFalu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag. Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället. I företaget arbetar cirka 200 personer och vi omsätter cirka 750 miljoner kronor per år.

Arbetet som HR-partner
HR-avdelningens övergripande uppdrag handlar om att stötta verksamheten med kunskap, verktyg och processer inom HR-området. Ett arbete som i sin tur möjliggör och skapar förutsättningar för att företaget ska nå sina mål.

Tillsammans med kollegorna på HR-avdelningen bidrar du till att chefer och medarbetare i verksamheten får ett professionellt stöd. I din roll som HR-partner rapporterar du till HR-chefen.

I ditt arbete kommer du främst att vara ett kvalificerat kunskapsstöd till våra chefer. Du kommer att arbeta inom hela HR-området, vilket är utvecklande samtidigt som det ställer krav på förmågan att kunna hantera både strategiska och operativa frågor.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du en relevant akademisk examen och en vilja att växa och utvecklas med oss. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna från olika verksamheter. Du har självständigt drivit egna projekt med gott resultat och fungerat som kvalificerat stöd till chefer. Du är en van användare av Office-paketet och uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och van att driva frågor inom HR-området. Du är tydlig, lyhörd och har lätt för att skapa goda, långsiktiga relationer. Arbetet sker i nära samspel med andra, vilket kräver en god kommunikativa förmåga.

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du för att kunna förena ett spännande arbete med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det händer mycket i vår bransch därför står vi inför en expansiv och spännande framtid. Vi söker dig som vill vara med i vårt team.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar vi med Experis. Registrera din ansökan via experis.se senast 2019-04-23.

Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV:t ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Medflyttandeservice erbjuds genom Rekryteringslots.

Vid frågor
Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.

ANSÖK HÄR »
Meny