HR-manager till Ford – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-manager till svenska Ford

Ford söker en duktig HR-chef med operativt fokus till sitt nya kontor i Solna, Stockholm. Du kommer att ansvara för samtliga HR-processer inom både Ford och dess finansbolag Forso Nordic.

Ford go further logoFord Motor Company AB är ett av landets största och äldsta marknadsbolag inom bilbranschen. Ford Motor Company AB tillhandahåller Fords tjänster och produkter på den svenska marknaden genom drygt 80 försäljningsställen och mer än 120 serviceställen spridda över landet. April 2016 kommer en ny epok att inledas i Fords svenska historia då vårt kontor kommer att återvända till Stockholm.

Om tjänsten
Vår viktigaste tillgång är vår personal, vilket naturligtvis innebär att en duktig HR-chef är av yttersta vikt för oss. Som HR-chef kommer du att ansvara för samtliga HR-processer inom både Ford Motor Company och inom vårt finansbolag Forso Nordic, Sverige (Ford Credit). Utöver detta kommer du även att jobba med löpande löneadministration, där du säkerställer det underlag som skickas till vår lönebyrå.

I rollen som HR-chef arbetar du självständigt med att anpassa våra ägares uppsatta riktlinjer och processer till de svenska organisationerna. Rollen har ett starkt operativt fokus och innefattar ett brett ansvarsområde där allt från rekrytering, kompetensutveckling, HR rapportering, löneadministration till arbetsrättsliga frågor förekommer. Du jobbar nära verksamheten och stöttar våra chefer och medarbetare i alla förekommande HR-frågor.

Tjänsten kommer att vara baserad på vårt nya kontor i Stockholm, Solna. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår VD. Forsos svenska huvudkontor är fortsatt kvar i Göteborg, vilket innebär en del resor till Göteborg.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års arbetserfarenhet av brett HR-arbete i en internationell miljö och samt löneadministration. Du har erfarenhet av att jobba med svensk arbetsrätt och har en relevant utbildning inom HR. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas i rollen krävs det att du utmanas av och trivs med att arbeta i en internationell miljö. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och gillar att sätta struktur. Som person är du trygg i dig själv, har integritet och är en god kommunikatör.

Vi erbjuder
Hos oss finner du ett av världens starkaste varumärken. I och med vår kommande flytt till Stockholm kommer du att få vara med och skapa en ny era hos oss. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb i ett dynamiskt team, i en roll som innefattar spännande och utvecklande arbete med ett stort ansvar och mångsidiga arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08-409 144 49. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR »

Meny