HR-konsulter till Värmdö kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Värmdö kommun söker fler HR-konsulter

Vi söker nya kollegor som tillsammans med oss på personalavdelningen vill fortsätta utveckla Värmdö till en attraktiv kommun och förebild inom personalfrågor.

Värmdö kommun logo
Stad, hav och natur. Värmdö kommun består av såväl glesbygd som expansiva tätorter. Den breda verksamheten innebär att vi kan erbjuda över 100 olika yrkeskategorier. Genom din kunskap och ditt engagemang kan du påverka och utveckla verksamheter och arbetsmetoder så att vi tillsammans skapar ett ännu bättre Värmdö.

Värmdö kommuns personalavdelning eftersträvar ständig utveckling och vi söker nu nya kollegor som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla Värmdö till en attraktiv kommun och förebild inom personalfrågor.

Hos oss får du ett självständigt uppdrag med möjlighet att fortsätta växa och utvecklas. Du blir en del av en grupp med drivna kollegor där vi hjälper varandra att lyckas med våra uppdrag och inser vikten av att dela kunskaper och erfarenheter med varandra.

Du blir en nyckelspelare i personalavdelningens uppdrag att utveckla och tillhandahålla professionellt stöd och sakkunnig rådgivning i strategiska och operativa personalfrågor till Värmdö kommuns chefer. Personalavdelningen är en central funktion placerad i kommunhusets moderna flexkontor och består av två enheter, HR-enheten samt PA-enheten. HR-enheten är chefernas konsultativa stöd och driver frågor inom områdena arbetsmiljö, lönebildning, lagar och avtal, hälsa och rehabilitering, kompetensförsörjning och rekrytering samt ledarutveckling.

I din roll som HR-konsult får du möjligheten till ett brett och omfattande uppdrag inom våra olika verksamheter. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära personalfrågor och stödja kommunens chefer i deras verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar. Grunden för vårt konsultativa förhållningssätt är att var och en tar ett tydligt ansvar för sitt eget verksamhetsområde samtidigt som vi ständigt ser till helheten och hjälper varandra vid behov.

Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du även att ha ett övergripande ansvar för ett HR-område. Inom ditt område blir du ett internt stöd för dina kollegor och får också ansvar för processutveckling och samordning inom området. En av tjänsterna innebär ansvar för att driva och utveckla HR´s roll i arbetet med kompetensförsörjning och vår profilering som attraktiv arbetsgivare. Den andra tjänsten innebär ansvar för frågor inom lönebildning och att samordna den årliga löneöversynen.

Vi söker dig som har examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har erfarenhet och kompetens inom flera olika delar av personalområdet. Du har erfarenhet från arbete med kompetensförsörjning eller lönebildning samt intresse och vilja att fortsätta utvecklas inom ett av områdena. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter och det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden.

Du är utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar heltid och är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2016.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Therese Kjellgren, HR-chef, personalavdelningen, 08-570 482 37.

Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

ANSÖK HÄR »
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny