HR-konsulter till Skaraborgs Sjukhus – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Skaraborgs Sjukhus söker fler HR-konsulter

Vill du jobba med HR i en stor och kunskapsintensiv organisation? Christopher, Evy och Antonia ser fram emot nya kollegor på Skaraborgs sjukhus HR-funktion.

HR Skaraborgs sjukhus
Logo Skaraborgs sjukhus, Västra Götalandsregionen
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg: Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats. Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Vi söker nu nya HR-konsulter till både HR-stab och HR-stöd – två enheter inom HR-funktionen, som består av totalt ca 30 medarbetare.

  • HR-stabs uppdrag är strategiska HR-frågor inom områdena arbetsmiljö, kompetensförsörjning, arbetsrätt och lönebildning.
  • HR-stöds uppdrag är att vara operativt HR-stöd till verksamheternas chefer och ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och med några års erfarenhet inom aktuellt område. Vi vill att du har en god förmåga att se situationer ur olika perspektiv samt har en god kommunikativ förmåga. Som person är du målinriktad, analytisk och har förmågan att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer, såväl internt som externt. Detta kräver en god förståelse för mellanmänskliga relationer samt känsla för etik och personlig integritet. Rollen som arbetsgivarföreträdare är självklar för dig och du har god förståelse för de förutsättningar som styr en offentlig verksamhet.

HR-stab söker dig med några års erfarenhet av något/några nedanstående områden:

  • Kompetensförsörjning
  • Arbetsmiljö
  • Rehabilitering
  • Lön/lönebildning

HR-stöd söker dig med några års erfarenhet av:

  • Operativt arbete inom HR-området.
  • Ett coachande arbetssätt samt att hjälpa till att driva förändring och utveckling i verksamheten på ett konsultativt sätt.
  • Tidigare arbete i ledningsgrupp är meriterande.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Vi kommer att intervjua löpande.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktpersonen.

Kontaktpersoner:
Susanne Ringström Lidén, Chef HR-stab, 0500-43 11 46
Anders Salegård Chef HR-stöd, 0500-43 11 41
Vision, Facklig företrädare, 0500-43 19 44

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Skövde
Referensnummer: 2016/4992
Sista ansökningsdag: 2016-09-25

ANSÖK HÄR »

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Meny