HR-konsult till Västerås stad – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-konsult sökes för spännande uppdrag

Är du en HR-konsult som vill göra skillnad? Genom kvalificerat HR-stöd till cheferna i våra förskolor och skolor bidrar du till att elever når sina drömmars mål!


Västerås stad - logo
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Arbetsplatsbeskrivning
Är du en HR-konsult som vill göra skillnad varje dag för chefer i förskolor och skolor? Som HR-konsult hos vår barn- och utbildningsförvaltning bidrar du till att elever når sina drömmars mål genom kvalificerat HR-stöd till våra chefer.

Vi behöver nu bli fler till vårt engagerade team på HR-enheten! Vi erbjuder ett uppdrag som HR-konsult i en stor organisation – där du får möjlighet att utvecklas och utmanas i komplexa frågeställningar och där du bidrar med din kompetens inom många olika HR områden.

Mer information om förvaltningen hittar du på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen

Arbetsbeskrivning
Som HR-konsult är du våra chefers konsultativa stöd i alla dagliga HR-relaterade frågor och du arbetar brett inom HR-området med arbetsrätt, förhandling och lönebildning, arbetsmiljö och hälsa samt kompetensförsörjning. Har du tidigare erfarenhet av dessa områden ser vi det som meriterande. Hos oss får du även möjligheten att jobba med ett spektrum av kvalificerade HR-strategiska frågor. Vi arbetar utifrån våra huvudprocesser; kompetensförsörjning, arbetsmiljö och anställningsvillkor. Möjlighet finns även att delta i utvecklingsarbeten som rör hela förvaltningsområdet.

Som HR-konsult arbetar du i nära samverkan med våra fackliga samarbetspartners samt driver HR-frågor med syfte att stärka kvalitet och måluppfyllelse i våra verksamheter. Ingen dag är den andra lik, vilket innebär att du trivs med att ta ansvar och har förmågan att anpassa dig efter omständigheterna. Ett mycket spännande uppdrag helt enkelt där du får möjligheten att utvecklas i din HR roll och bidra med din kunskap och kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig med personalvetarexamen eller annan lämplig akademisk utbildning. Du har erfarenhet från att arbeta brett inom HR-området och har kunskaper i arbetsrätt. Som person har du ett professionellt coachande förhållningssätt med ett gott omdöme. Du är trygg i din yrkesroll. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och att du planerar och strukturerar ditt arbete effektivt. En god förmåga att uttrycka sig i svenska i tal och skrift är också viktigt för tjänsten samt att du är tydlig i din kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-22
Referensnummer: 2017/00773
Välkommen att söka via länken nedan!

Kontaktpersoner
HR-chef Carina Anderberg Löfgren, 021-39 11 50
HR-konsult Camilla Ellemyr, 021-39 14 43

Fackliga företrädare
SACO, Jörgen Österberg, 021-39 23 23
Vision, Per Lundqvist, 021-39 80 47

Övrigt
Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om att jobba hos Västerås stad på LinkedIn – följ oss där!

ANSÖK HÄR »

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Meny