HR-konsult till Värmdö kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Värmdö kommun söker HR-konsult

Vill du arbeta i en stödjande funktion där du skapar mervärde och utvecklas som medarbetare? Då hälsar vi dig välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner!

Jobba i Värmdö kommun
Värmdö kommun logo
Värmdö är gränslandet mellan storstad och vild natur. Det är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige och innehåller samtidigt stora delar orörd natur. Tillväxten gör kommunen till en dynamisk och händelserik arbetsplats.

Värmdö kommuns personalavdelning eftersträvar ständig utveckling och är en viktig del i helheten. Tillsammans är vi en del i arbetet med att fortsätta utveckla Värmdö kommun till en attraktiv arbetsgivare och förebild inom personalfrågor. Vi erbjuder dig ett viktigt, roligt och utvecklande arbete i en prestigelös grupp där samarbete är en självklarhet samtidigt som var och en tar ett tydligt personligt ansvar för arbetsuppgifterna. I vår centralort, Gustavsberg, hittar du vårt ljusa och moderna kommunhus med öppna landskap och flexikontor med närhet till buss.

I din roll som HR-konsult får du möjligheten till ett brett och omfattande uppdrag inom våra olika verksamheter. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och tillhandahålla professionellt stöd och sakkunnig rådgivning i strategiska och operativa personalfrågor till Värmdö kommuns chefer. Grunden för vårt konsultativa förhållningssätt är att var och en tar ett tydligt ansvar för sitt eget verksamhetsområde, samtidigt som vi ständigt ser till helheten och hjälper varandra vid behov.

Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du tillsammans med ansvarig HR-strateg arbeta med kompetensförsörjningsfrågor, attraktiv arbetsgivare samt ledarutveckling. Ni blir tillsammans ett internt stöd för dina kollegor.

Vi söker dig som har examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har några års erfarenhet av och kompetens i ett verksamhetsnära chefsstöd och ett intresse för att jobba med kompetensförsörjning, attraktiv arbetsgivare eller ledarutveckling.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter och det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden.

Du är utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, relationsbyggande, proaktivitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter.

Värmdö kommuns personalavdelning ger professionellt stöd och sakkunnig rådgivning, såväl operativt som strategiskt, till Värmdö kommuns chefer i personal- och lönefrågor. Avdelningen består av 13 medarbetare fördelade på två enheter, HR-enheten och PA-enheten och är organisatoriskt placerad inom kommunledningskontoret. HR-enheten utvecklar kommunövergripande HR-processer och stödjer verksamheternas chefer inom kompetensförsörjning och rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, lagar och avtal, lönebildning samt ledarutveckling.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg via knappen nedan. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Gustafsson, personalchef, 08-570 481 36. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny