HR-konsult till Eskilstuna kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Eskilstuna kommun söker HR-konsult till Socialförvaltningen

Vill du arbeta brett med HR i en nybildad förvaltning med stora möjligheter att tycka, skapa och forma arbetet och utvecklingen av HR-organisationen? Då är detta jobbet för dig!


Eskilstuna kommun - logo
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder en tjänst som HR-konsult i en nybildad förvaltning med stora möjligheter att tycka, skapa och forma arbetet och utvecklingen av HR-organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med HR-chef och HR-konsult. Du kommer även vara med i kommunövergripande nätverk inom HR-området.

Du blir ett viktigt konsultativt stöd till förvaltningens chefer och arbetar brett med arbetsuppgifter inom hela HR-området såväl strategisk som operativt. Du stödjer och utmanar chefer, utbildar, arbetar med förändringsarbete och driver utvecklingsprojekt på förvaltningsnivå. Vilka frågor du kommer ha mer fokus på diskuteras fram tillsammans med HR-chef och HR-konsultskollega med utgångspunkt från intresse och kompetens.

Som nyanställd HR-konsult får du kontinuerlig kompetentensutveckling och redan första året kommer du att medverka på en rad utbildningar inom exempelvis HR och ledningsområdet för att utvecklas ytterligare inom området. Vi erbjuder friskvård, flextid och en god arbetsmiljö med variation i arbetet!

Befattningen är för rätt person både rolig och utvecklande och präglas till stor del av självständighet, flexibilitet och frihet under ansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en PA-examen och gärna erfarenhet av generellt HR-arbete, arbetsrättsarbete och arbetsmiljöarbete. Du har B-körkort, goda datakunskaper samt god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person har en god förmåga att entusiasmera, inspirera och motivera andra samtidigt som du är en god lyssnare. Du är tydlig och har en drivkraft att söka information och slutföra de frågor du driver. Du är pedagogisk och serviceinriktad och trivs i en konsultativ och coachande roll. I grund och botten är du en självständig person med förmåga att planera och skapa struktur samtidigt som du vågar utmana och prova nya angreppssätt. Du är modig, skapar förtroende och intresse och vill att HR och verksamhet ska gå hand i hand.

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan!

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2017-04-23. Referensnummer: 3469:2
Välkommen med din digitala ansökan via länken nederst!

Kontaktperson
Jimmy Bylund, Rekryteringskonsult, 016-710 28 32

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

ANSÖK HÄR »
Meny