HR-konsult rehabilitering till Värmdö kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Värmdö kommun söker HR-konsult med inriktning rehabilitering

Vi vill utveckla Värmdö kommun till en attraktiv arbetsgivare med friska arbetsplatser. Nu söker vi dig som vill stödja våra chefer i deras rehabiliteringsansvar.

Värmdö kommun logo
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Värmdö kommuns personalavdelning eftersträvar ständig utveckling och är en viktig del i helheten. Tillsammans är vi en del i arbetet med att fortsätta utveckla Värmdö till en attraktiv arbetsgivare med friska arbetsplatser. Värmdö kommun satsar nu på ökad frisknärvaro där personalavdelningen har ett övergripande samordningsansvar och bidrar med kunskap och drivkraft i målet med att öka frisknärvaron.

I din roll som HR-konsult förväntas du arbeta verksamhetsnära och stödja kommunens chefer i deras rehabiliteringsansvar. Det innebär att du kommer att arbeta som ett operativt stöd till cheferna i deras rehabiliteringsarbete. Du samarbetar med fackliga organisationer, företagshälsovård, försäkringskassan, arbetsförmedlingen, andra kommuner samt med dina kollegor vid personalavdelningen. Du fungerar som coach och inspiratör för kommunens chefer och är den som ansvarar för utbildning inom rehabilitering för denna målgrupp. Grunden för vårt konsultativa förhållningssätt är att var och en tar ett tydligt ansvar för sitt eget verksamhetsområde samtidigt som vi ständigt ser till helheten och hjälper varandra vid behov.

Vi söker dig som är beteendevetare, socionom, personalvetare eller har annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har flera års erfarenhet av att självständigt driva rehabiliteringsprocesser framåt och är van att agera som arbetsgivarens representant. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter och det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden.

Du är utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter.

Värmdö kommuns personalavdelning består av 13 medarbetare fördelade på två enheter, HR-enheten och PA-enheten. HR-enheten utvecklar kommunövergripande HR-processer och stödjer verksamheternas chefer i alla olika HR-frågor. PA-enheten är verksamhetens stöd i löne-, pensions- och personaladministrativa frågor.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en visstidsanställning till och med 31 december 2017 med tillträde omgående.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Seija Snaula-Söderqvist HR-chef, personalavdelningen, 08-570 481 39. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny