HR-konsult kompetensförsörjning till Eskilstuna kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-konsult kompetensförsörjning till Eskilstuna kommun

Med inriktning kompetensförsörjning erbjuder vi en bred och spännande HR-roll med uppdrag att stödja vård- och omsorgsförvaltningens chefer in i 2020-talet!

Eskilstuna kommun - logo
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda, professionella möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i uppdrag, biståndskontor och utförare med fyra stabsenheter Nämnd- och ledningskansli, Ekonomi, HR, samt Kvalitetsenheten. Förvaltningen har 2 500 medarbetare.

Eskilstuna utvecklas och våra ambitioner är höga. Vi utvecklar ständigt verksamheten för att skapa möjligheter för Eskilstunabon att leva ett gott och tryggt liv. Nu erbjuder vi en spännande och bred roll som HR-konsult med inriktning mot kompetensförsörjning.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder nu en bred HR-roll med huvuduppdraget att stödja förvaltningens chefer i alla förekommande HR-relaterade arbetsuppgifter. Det kan exempelvis vara arbetsrätt och förhandlingar, arbetslivsinriktad rehabilitering, systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensfrågor, analyser och strategiska HR-frågor.
Utöver huvuduppdraget så har alla HR-konsulter i teamet var sitt specialområde och din inriktning kommer att vara mot kompetensförsörjning.

HR-teamet på förvaltningen består förutom HR-chef av fem HR-konsulter, en HR-specialist samt en Utbildningsledare. Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare skapar ni tillsammans förutsättningar för att vara ett kvalificerat stöd i HR-frågor till förvaltningens olika enheter och i dess ambitioner att nå verksamhetsmålen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan initiera, bevaka och följa upp HR-frågor. Du har relevant akademisk examen med flera års arbetslivserfarenhet inom HR. För att du skall ha bästa möjlighet att lyckas i ditt uppdrag behöver du ha erfarenhet av att arbeta stödjande och konsultativt mot chefer samt erfarenhet av att driva utvecklingsarbeten. Har du dessutom erfarenhet från offentlig förvaltning och kompetensfrågor så är det meriterade. Din bakgrund har gett dig en god och gedigen kunskap i HR-frågor och du har förståelse för vilka utmaningar som finns inom HR-området inom vård och omsorg.

För att lyckas i denna tjänst är du trygg i både dig själv och i din kompetens, så att du inger förtroende. Du har god servicekänsla och samarbetsförmåga till chefer och kollegor. Du har integritet och vana av att verka professionellt i en konsultativ roll. Vi vill att du har en helhetssyn och ett intresse av att utveckla HR-arbetet i förvaltningen. Du ska vara ansvarsfull, ordningsam och har förmåga att själv planera och prioritera ditt arbete.

Det här är en spännande tjänst med utmanande framtidsfrågor in i 2020-talet!
Placeringsort: Eskilstuna.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2016-03-14
Referensnummer: HR-konsult
Välkommen att söka via länken nedan!

Kontaktperson
Marie Lindholm hos Norén & Lindholm
Telefon: 021-81 18 88 eller 070-77 88 156

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm.

ANSÖK HÄR »

Meny